Retroa ja kirppistelyä

Nyt kun alkaa olemaan rakennusurakka lähellä, niin huomaa kirpparillakin etsivänsä kaikkea sisustukseen liittyvää. Tietty ennenkin on lähtenyt sisustusjuttuja mukaan, mutta aika vähän kuitenkin. Viikolla kävin yhdessä Toijalan kirppiksissä ja yllätyin jälleen kerran siitä miten oma pää toimii, sillä kun ei tunnu ihan hirveetä logiikkaa olevan. En ole koskaan ollut mikään retrofani, melkeinpä päinvastoin. Kuitenkin kirppikselle mennessä kiinnitin heti huomion erääseen valaisimeen joka roikkui yhden päydän yllä. Eka reaktio oli että hyi, onpa ruma, niin retroa, ei yhtään mun tyyliä. Silti huomasin palaavani lampun luo aina uudelleen ja lopulta käveleväni kaupasta ulos se kädessä. Autossa sitten mietin että häh, mitä äsken tapahtui, ja mikä toi rumilus tossa penkillä on??? 😀 Mitä enemmän lamppua ihmettelin, sitä enemmän se alkoi viehättämään. Tietty sitten nakitin miehen laittamaan sen keittiön kattoon, jotta näen millainen valo siitä tulee. Jälleen ensireaktio oli hyi. Sanoinkin että vaihda huomenna vanha lamppu takaisin, myyn tuon. MUTTA.. Aamulla mennessäni keittiöön, mieleni olikin muuttunut. Vaikka valaisin on auttamattomasti liian pieni keittiöön ja miehen sanoin muistuttaa saunalyhtyä, niin se sai jäädä paikalleen. Olenpa jo miettinyt sille paikan uudessakin kodissa. Näin ollen ymmärtänette, miksi olen hämilläni aivojeni toiminnan suhteen. 😀

 Tälläinen valaisin sai minut epäilemään omaa mielenterveyttäni. Vielä en ole uskaltanut lähteä erottelemaan että mikä siinä viehättää, luultavasti tuo lasin väri.

                                                   Lampusta tuleva valo on todella lämmin.

Muita kirppislöytöjä on ollut kolme sisustuskirjaa, ne ovat kiva sisustuselementti jo ihan itsenään.

Ennen joulua bongasin ihanat kynttilänjalat, maksoi ruhtinaalliset 50 senttiä kappale. 🙂

Vanhempi löytö on antiikkiliikkeestä muutamalla kympillä ostettu tarjotin ja servettipidike. Ainakin luulen että serveteille tuo pikkuversio on tarkoitettu. 😀

 Ihanaa kun on viikonloppu ja on terve. Aamusta tuli käytyä pappaa katsomassa ja torilta hain lounaaksi mustaa makkaraa. Näppärää, kun se tuodaan lauantaisin ihan oven eteen, koirakin tykkää. 😉 Kohta lähdenkin hakemaan veljen muksut yökylään, siinä onkin sitten menoa ja melskettä tälle lauantaille. Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Kommentit (1)

  1. 28.2.2015 - 15:32 Vastaa

    Ihana lamppu!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.