Talon sisustuksen pohdintaa ja inspiraatiokuvia!

Viimein alkaa sairastelu hellittämään, tänään ensimmäistä kertaa viikkoon ollut sellainen olo että ehkä mä selviän. 🙂 Käytiin äsken viemään tontille kuka rakentaa ja mitä- lappu, taas voi ruksia yhden kohdan yli have to do- listasta. Ensi viikolla mennään katsomaan Viialan PM- kalusteeseen keittiötä. Helmitalo ottaa kyseiseltä valmistajalta taloihinsa keittiöt ym. ja käskivätkin sanomaan että meille tulee Helmitalo. Alennusta tiedossa siis, ja sama homma on takkavalmistajan kanssa.

 Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen että päädyttiin juuri Helmitaloon. Jo se, että tukee paikallista yrittäjyyttä on itselle tosi tärkeää. Toinen valintaan vaikuttava tekijä oli talotehtaan sijainti. Meiltä on Helmitalon tehtaalle reilu kymmenen kilometriä, mikä on aivan huippua, tähän mennessä kun olen käynyt siellä jo lähemmäs kymmenen kertaa kyselemässä tyhmiä. 😀 Kolmas tekijä on ehdottomasti laatu. Siitä ei tingitä missään vaiheessa ja työnjälki on todella hyvää. Helmitalo ottaa tilauksia vain sen verran kun pystyy tekemään ilman ulkoista työvoimaa, joten tietää kuka on tekemässä ja voi luottaa että he osaavat hommansa.  🙂

Talon sisustus on pyörinyt tänään taas päässä oikein huolella. Olen nettiä salaillessani löytänyt muutaman inspiraatiokuvan, joiden pohjalta lähden sisustamaan. Tälläisiä kuvia mun päässä:

 Kyllähän vessassa pitää vähän luksusta olla. Löysin tuollaista lähes samanlaista tapettia jo ebaystä
eikä maksa kuin 20 euroa rulla. On hyvä olla ajoissa liikkeellä näissä jutuissa niin voi säästää kun tilaa tapetit Kiinasta asti. 😉

Makuuhuoneeseen tulee tälläinen tapetti. Rakastuin siihen ihan täysin kun ekan kerran näin. <3 Mikä on aika hassua koska en sinisestä ole ennen välittänyt. Tässä sävy on vaan niin oikea!

Makuuhuoneen yölamput jatkavat Hieman luksusta arkeen- teemaa. 🙂 

Tässä kuvassa on jotenkin tosi ihana tunnelma. Tuollainen sohvapöytä on pakko saada, ja iso vaalea matto. Todella kätevä mustan koiran kanssa. 😀

                                       

Keittiöön haluan valkoiset vetimettömät kaapit ja massiivipuisen tammitason. Välitilaan tulee tapetti ja sen päälle lasi. Tapetin teetän kuvasta jonka otan syksyllä, kun värit ovat juuri oikeat. Siitä en kerro tässä vaiheessa vielä enempää. 😉  Kodinkoneet tulevat olemaan valkoiset myös, rosteri kun on inhottava pitää puhtaana.Valkoiset kaapithan sitä eivät ole, pettämätön naisen logiikka. 😀

Siinä pieni kurkistus ajatuksiini, mitäs tykkäätte?  🙂

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.