Tämähän ei mitenkään liity sisustamiseen saatika rakentamiseen mutta oli vaan pakko. 😀 

  1. Eroamisen helppous

    – Jo pitkään olet ajatellut eroamista mutta et vain tiedä miten sen kertoisi puolisolle. Anna facebookin auttaa! Soita muutamalle ystävälle, ja kerro heille selkeästi että avioero olisi nyt ajankohtainen. Tämän jälkeen yhteiskäytössä olevaan koneeseenne ilmestyykin facebookin reunaan avioerojuristin mainoksia ja täältä uusi asunto- ilmoituksia. Näin toimimalla voit myös sitten erotessa sanoa, että minä kyllä yritin jo pitkään kertoa, mutta kun et sä koskaan tajua.
Tai voi sen hoitaa näinkin 😀
  1.  Laulutaidoton rakas joka haikailee tv:n laulukilpailuihin

Jos kultasi laulamisesta rauhallisesti soljuvien purojen sijaan tulee mieleen harakka jonka hopeat on viety, niin älä huoli! Jälleen puhelin käteen ja soittorumpa ystäville / kadunmiehelle siitä miten järkyttävä ääni murusesta lähtee ja kuinka sen nyt voisi nätisti sanoa, että laululla et tule elantoasi hankkimaan. Sitten kulti koneen ääreen ja kas, laulunopettajia fb:n mainokset pullollaan. Siitä saakin jo hyvän puheenaiheen, että pitäiskö rakas hieman harjoitella ammattilaisen kanssa? Ja näin on homma hoidettu, antaa ammattilaisen kertoa ettei uusi tangokuningas/ kuningatar tule teidän taloudesta.

                      

    1. Mustasukkaisen aarreaitta

  • Tämähän on oikea stalkkaajan unelma! Enään ei tarvitse itse kuunnella toisen puheluja korva ovessa kiinni, menee vaan suoraan tietokoneelle. Jos mainoksiin ilmestyy ravintoloita tai hotellimainoksia, jotka tarjoavat romantiikkaa yli äyräiden, mutta te ette ole yhdessä sellaista suunnitelleet ja syntymäpäiviinkin on vielä yli puoli vuotta, on sinulla täysi syy olla huolissasi. Myös junamainokset esim. välille oma paikkakunta- Kerava, kokisin stalkkaajana todella epäilyttäviksi. Ainakin jos kummankaan työpaikka ei sijaitse Keravalla.

  1. Rakas, sinusta on tullut pullukka

  • Tottahan se on mutta kun ei sitä ihan niiin vaan voi toiselle sanoa. Eikä ne liikuntamainokset näy facessa, puolisoa kun kyseinen aihe ei selkeästi kiinnosta. Vielä jos molemmilla on omat koneet salasanoilla, niin homma hankaloituu kummasti. Ratkaisu on seuraava: Pyydä kultaasi lainaamaan puhelinta, omastasi kun loppui akku. Sitten parvekkeelle ja soittoa naapurin kaiman serkulle että laihduttaa pitäisi, mutta kun on motivaatio hukassa. Mikä olisi hyvä laihdutuskeino, entä painonvartijat, onko kokemusta? Eiköhän tuon puhelun jälkeen ala olemaan puolisolla aika selkeitä vinkkejä facebook pullollaan.

5. Nyt kun huomaat fb:n salakuuntelun avaamat monet mahdollisuudet niin muista, se toimii toisinkin päin. Jos seinällesi ilmestyy partureiden/ kampaamoiden mainoksia kerta toisensa jälkeen, niin ota vinkistä vaari ja tee sille kuontalolle jotain!