Hyvää palmusunnuntaita itse kullekin!
Täällä mennyt viikonloppu hieman normaalista vauhdikkaammin, siitä on kolme teiniä pitänyt hyvin huolen. Kummipojat ja miehen tytär, kaikki 14, tulivat viikonlopun viettoon suureen, 50 neliön asuntoomme. 😀 Mahtavaa huomata että pojat vielä 14- vuotiainakin tulevat kummitätiä katsomaan. <3  Ovat kyllä kaikki kolme aivan ihania muksuja, naurettua on tullut niin että mahaan sattuu. Eilen kävimme Forssan Vesihelmessä, ja illalla teinit pääsivät keskenään keittiöön tekemään mokkapaloja. Voin kertoa ettei ole helppoa kuunnella makuuhuoneessa tätä:  ups, ei sitä noin tehdä, ihan hyvä se on, ei se rikki mennyt jne. ja olla menemättä keittiöön ottamaan ohjat käsiin. 😀 Mokkapalat onnistuivat ilman minuakin oikein hyvin, kuorrutteen vain tein uudestaan, kun oli mennyt kahvia pari kuppia liikaa. 😉

Koirankin ulkoiluttamisen ovat hoitaneet koko viikonlopun, onpa ollut ihanaa kun ei ole tarvinnut aamulla ekana raahautua ulos. Mahtava viikonloppu kaiken kaikkiaan, tänään vielä  yhden kummitytön synttäreiden viettoa. <3 ( Kyllä, keräilen kummimuksuja, tällä hetkellä heitä on jo seitsemän. 😀 )

Hyvin mahtuu 😀

Pienenä äiti piilotti aina pääsiäismunat meille muksuille, niinpä otin eilen varaslähdön pääsiäiseen  ja piilottelin kämppään suklaamunia etsittäväksi. Lähes kaikki löytyivät, yksi piilo oli hieman hankalampi. 😉

  Eilen oli muutama pikku noitakin etuajassa ja sain ensimmäiset virpomisoksat. 🙂