Keittiökuvia

Keittiö alkaa hahmottumaan viimein paperille. Jotenkin jännä, kun on nähnyt sielunsa silmin valmiin
keittiön jo monta kuukautta, ja nyt se on paperilla niin kovin todellisena. Ensimmäiset kuvat ovat Hämeenlinnan keittiömaailman piirtämät. Alunperin menimme sinne liesituulettimia katsomaan, mutta mahtava myyjä sai meidät viipymään siellä kaksi tuntia ja palaamaan vielä takaisinkin. 😀
Toiset kuvat ovat PM- kalusteelta Viialasta, hieman petyin kuvien musta-valkoisuutta, mutta pääasia että ovat muuten sellaiset kuin suunniteltiin. Keittiömaailmassa ollaan käyty jo tarjous kuuntelemassa ja hyvältä vaikutti, PM- kalusteelta saadaan tarjous ensi viikolla. Teen tarjouksista sitten oman postauksen kun nyt ei vertailupintaa vielä ole.

Maisema esittää ikkunaa, ei taulua. 😀

Allas on jäänyt kuvasta pois mutta tulee tuohon hellan ja pesukoneen väliselle pätkälle. 

Tasona siis tammi massiivipuutaso ja ovet ovat mattavalkoiset vedinuralla. Keittiömaailmasta löytyy myös himoitsemani liesituuletin, joten sekin on päässyt kuvaan. 🙂 Mikron kohdalle tason alle on jätetty paikka keittiöjakkaralle. PM- kalusteen kuvissa taas laatikostot ovat leveämmät ja jakkarapaikan tilalla on kulmakaappimekanismi. Kummankohan ratkaisun sitä sitten ottaisi.. 😀

Astianpesukoneen päälle tulee taso kuten näissä PM-kalusteen kuvissa.

Välitilaan olen suunnitellut värikästä oranssi-vihreäsävyistä kuvatapettia keittiön valkoisuutta tasapainottamaan. Mitäs olette keittiöstä mieltä, sytyttääkö? 😉

Kommentit (2)

  1. 25.3.2015 - 20:38 Vastaa

    On kyllä hyvännäköinen keittiö. Itse laitoin astiapesukoneen viereen kaikki astioiden säilytyskaapit. Joten helppoa siirtää suoraa koneesta puhtaat paikoilleen. Ihana laittaa ikkunan edessä ruokaa. Avaran näköinen kun ei oo tupattu täyteen yläkaappeja. Ja tapetista tulee kiva ilme valkoiseen keittiöön =) Hyvä Ellu =) Liesituuletin ei kyllä oo käytännöllinen, vaikee puhdistaa ja voi olla todella ruma, jos on "likainen pinta". Rasvaa tulee pakostakin, jos kokkaa paljon sen päälle vielä pöly niin tuo lamppu malli ei oo kyllä ihan mun suosikki. Mutta tietty kaunis ja varmasti upeen näköinen 😉

  2. 26.3.2015 - 10:08 Vastaa

    Kiitos Eikku. <3 Komppaan tota astioiden paikkaa ja ikkuna on kyllä ihan pop. 🙂 Otin silmän käteen ja huomasin ettei tuo olekaan ihan se sama liesituuletin kuin meille tulee. Erona on kylläkin vain se että meille tulevassa ei ole noita aaltomaisia juttuja vaan ihan sileä pinta. Itse tuota puhtaana pitämistä mietin kanssa, mutta tuo pinta on valkoista lasia, joten luulen että suht vähällä vaivalla selviää. 😉 On niin hieno et ties vaikka musta kuoriutuis kunnon kodinhengetär joka hinkkaa sitä joka päivä. 😀

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.