Keittiöunelmia ja puuhommia

Kylläpä meni viikko nopeasti. Viikolla oli niin tylsää ettei ollut mitään päivitettävää blogiin, mutta viikonloppuna sitten tapahtuikin taas. 🙂 Lauantaiaamuna pakkasimme eväät, ja läksimme soitellen sotaan, eli puiden kaatoon tontilta. Tontilla on seitsemän isoa mäntyä jotka olisi tarkoitus kaataa, pätkiä, ja joskus tulevaisuudessa pilkkoa polttopuiksi. Ihan ilman kommelluksia ei tietenkään selvitty, yllättäen noussut tuuli kun aiheutti hieman ongelmia. Niistä kuitenkin selvittiin, ja lauantain saldoksi tuli kolme kaadettua mäntyä. Onneksi pikkuveli tuli auttamaan, otti meinaan hieman kunnon päälle pätkittyjen puiden kantaminen tontin nurkkaan. 😀 Tänään käytiin vielä kaatamassa kaksi puuta, joten voiton puolella ollaan. Kroppa on sen oloinen kuin olisi mennyt mankelin läpi, joka lihakseen sattuu, jopa niihin joiden olemassaolosta en ole ollut tietoinen. Näiden kahden päivän perusteella väittäisin ettei tarvitse salille suunnata kesä kuntoon pyrkiessä, taitaa taloprojekti hoitaa sen puolen. 😉

Ensimmäinen puu kaatui ilman ongelmia juuri siihen mihin pitikin. Seuraavan kohdalla tuuli teki tepposet kaataen puun väärään suuntaan. Onneksi siitä ei ollut muuta haittaa kuin pidempi matka kantaa puita keräyspaikalle. Eläköön hyötyliikunta! 😉

Alussa vielä hymyilytti, sitten iskikin karu todellisuus kun alkoi hahmottamaan miten iso urakka on edessä. 😀

                                                                    Whaaaaat??

Täytyihän sitä yksi puu kaataa itse, kylläkin aika paljon mäntyjä pienempi.:D

Tällä viikolla tuli puuhommien lisäksi käytyä kahdessa keittiöfirmassa, nyt on selvillä keittiön yksityiskohdatkin, ja tarjouksia odotellaan. Käydään kyllä vielä monessa muussakin keittiöfirmassa jotta saa kunnon otannan keittiön kilpailutukseen.  Ensimmäinen kilpailutushan on jo tehty ja kannatti, sain LVI- suunnitelman satasen budjetoitua halvemmalla. 😉

                                                 Tahtoo tuollaisen liesituulettimen!

                            Pakkohan kulmakaappiin on tälläinen makanismi saada. 😉

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.