Metsäretkellä

Viime viikonloppuna ehti puuhaamaan muutakin kuin risujen raivausta, olin nimittäin lapsenvahtina kuudelle muksulle. Sunnuntaina oli niin mahtava ilma, että komensin muksut hyppään haalareihin ja lähdettiin metsäretkelle. Evääksi otettiin niinkin gourmeeta kuin tripit ja tuc- keksejä ja hyvin maistuivat. Tarakin oli tietenkin mukana, täytyyhän jonkun bongailla niitä keppejäkin. 😉
 
Metsästä tulikin mieleeni männyt, tarkemmin oman tontin männyt. Isoja puita kaadettaessa tilasin mieheltä 4 korkeampaa pölkkyä, niistä tulee ihanat penkit terassille tai kodalle, jos sellainen joskus rakennetaan. 🙂
Aika jässiköitä 😀 

Tilauksessa oli myös ohuempia puunpaloja, muutamasta tulee tarjotin ja lopuista ajattelin tehdä jonkinlaisen taideteoksen. Vielä ei kyllä tietoa minkälaisen, mutta ainakin on tarveaineet valmiina kun inspiraatio iskee. 😉 
Siitä sitten ikää laskemaan. 😀

Kommentit (2)

  1. 22.3.2015 - 17:23 Vastaa

    Kivan näköisiä nuo ohuet puukiekot. Toivottavasti eivät kuivuessaan halkeile liikaa? Liiallisen halkeilun estämiseen taitaa olla 2 taikaa, eli puun sydämeen voi sahata yhden uran (hirsitalossa ura tulee alaspäin vasten alempaa hirttä- joten se ei näy sivuille). Tai sitten sen kiekon voi kiehauttaa kuumassa vedessä. Kuulemma sekin auttaa, en ole kylläkään kokeillut koskaan itse.

  2. 23.3.2015 - 07:59 Vastaa

    Hyvä pointti tuo halkeaminen, täytyykin kokeilla molempia keinoja. Kiitos vinkistä. 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.