Mitä lähempänä rakentaminen häämöttää, sitä enemmän on tullut pohdittua että mitä tekee koiran suhteen raksa-aikana. Päivät kun venyy väkisinkin pitkiksi, ei kotona yksin oleva koira vain ole vaihtoehto. Sunnuntaina sitten otimme koiran mukaan puiden kaatoon, ja huomasin että huoli taisi olla turha. Koira ei poistunut tontilta kertaakaan, vaan keskittyi lähinnä keppien keräilyyn. Ennen on lähtenyt jänisten hajujen perään samantien kun on  päässyt autosta ulos. Tiedä sitten vaikuttaako käytökseen se kun pääsi todistamaan yhden ison puun kaatoa. Varmaan meinaa ettei meitä voi jättää tontille enään ilman valvontaa kun puutkin kaatuu. 😀 Niin tai näin, ainakin tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että koira pääsee hengailemaan mukaan raksalle. 🙂

Miten te muut koiralliset olette järjestäneet koira-asian rakennusaikana? 
                                                    
                                                 Onhan niitä keppejä jo muutama löytynyt. 😀