Tontti ennen ja jälkeen risukon raivauksen

Kohta tulee varmaan joku raitisilmamyrkytys, sen verran ahkerasti on tullut tontilla hengailtua. Viime viikonloppuna oli missiona tontin oikeassa laidassa olevat puut ja pajut. Tuolla puolen tonttia ei ole paljoa tullut samottua tiheän pajurisukon takia, joten uusien alueiden tutkiminen oli edessä. 🙂 Työnjako oli vanha tuttu, minä kerroin mitä kaadetaan ja mies ja velipoika ahkeroivat. Yhtään ylpistymättä käskyttäjän asemasta, kannoin kyllä minäkin korteni kekoon viimeisten mäntypölkkyjen muodossa. 😉 Jännä miten äkkiä tuntuu tuo haba kasvavan, ekana päivänä tontilla tuntui ettei jaksa kantaa mitään ja nyt menee jo isotkin pölkyt helposti. Ei taida tarvita osallistua yhteenkään vatsalihas- haasteeseen tänä vuonna, sen verran hyvin ottaa koko kroppaan tää puiden haliminen. 😀
Tässä hieman työntulosta sillä menneestä viisastuneena saanen esitellä ennen ja jälkeen- kuvat!
 ENNEN:
                                                           JÄLKEEN:
                                                                ENNEN:
        JÄLKEEN:
Raivauksen jälkeen tontin oikea laita on aivan erinäköinen. Tontin kokoa on ollut hieman hankala hahmottaa risukon takia ja nyt tuntuukin kuin olisi saanut puolet lisää tilaa. Visioin jo risukon alta paljastuneeseen tilaan puuvaraston, kodan, riippumaton, nuotiopaikan jne.. lista on loputon koska sinnehän mahtuu vaikka mitä! Suuri rakkauteni tontilla olevan kiven lisäksi on ylläoleva mänty. Nyt sekin sai ansaitsemaansa elintilaa ja on aivan mahtavan näköinen ylhäässä yksinäisyydessään. Naapurin tontilla sijaitseva lähes yhtä suuri mänty (kuvassa oikealla) saa myös jäädä pystyyn, joten nuo kaksi taitavat varmistaa että takapihalla on edes hieman varjoa kesäkuumalla. Huomattiin nääs että takapiha onkin etelän suuntaan eikä pohjoisen, kuten aluksi luulimme. 😀 No, pikkujuttuja tuollaiset ilmansuunnat. 😉

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.