Ihanat laatat ja saunan suunnittelua

Onpa mennyt pääsiäinen nopeasti. Lauantaina käytiin avaamassa tili Toijalan rakennustarvikkeeseen, voin sitten rauhassa tuhlailla sillain semisalaa. 😀 Tiistaina voi vihdoin hakea LVI-kuvat tulostuksesta ja sitten onkin kaikki valmiina rakennuslupahakemuksen jättämiseksi. Sähkösuunnitelmakin on tehty, aikamoista pilkunviilaamista sekin mutta parempi, että tässä vaiheessa suunnittelee hyvin niin ei tarvitse sitten rakentaessa muuta kuin tehdä priimaa. 😉

LVI- kuvia = ööö, pitäiskö mun ymmärtää noista jotain? 😀

Tässä lomalla ollaan miehen kanssa väännetty millainen sauna olisi mieluinen. Itse tykkään valkoisesta kylpylätyyppisestä ratkaisusta, mies taas täysin vastakohdasta. Rakentavan ja antoisan ( lue: mä haluan- jankkaamista puolin jos toisin)  keskustelun jälkeen luovuin valkoisista seinälaatoista ja hän antoi periksi harmaiden lankkuseinien suhteen. Kompromissina seinät tulee vaaleasta puupaneelista. Sitten rakentava keskustelu jatkui saunan valaistuksen suhteen ja lopputuloksena molemmat sai mitä halusi, minä valaistuksen lauteiden alle ja mies kuituvalot selkänojaan. Mitenköhän monta miljoonaa ”rakentavaa keskustelua” tässä vielä tulee käytyä? 😀

Minä halusin valkoista laattaa..
Mies harmaata lankkua..
Kompromissi näyttää tältä. 

Olen jo hyväksynyt sen, että Roberto Cavallin laatat joista haaveilen ovat liian kalliit (alk. 90e/ neliö) joten olin aikamoisen onnellinen kun Toijalan rakennustarvikkeesta löytyi aivan ihanaa samantyyppistä laattaa. Hintakin on alle 30e / neliö joten budjettikin pysyisi tällä valinnalla vielä raiteillaan. 🙂

Cavallin laatat 

Rakennustarvikkeesta bongatut laatat. Pinnan eläväisyys ja luonnonläheisyys = rakastan.

Täällä siis mennyt pääsiäinen märkätiloja suunnitellessa, mantrani on ollut viime aikoina hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 😉  mitäs olette mieltä saunoista, mikä kolahtaa omaan makuun?

Kommentit (2)

  1. 9.4.2015 - 22:09 Vastaa

    Upeat laatat olet löytänyt!!!

    Meilläkin saunaa suunniteltu. Pitkään olin musta-puu linjalla kuten tuossa kuvassa yllä mutta nyt kokonaisuus kallistuu vaaleimmasta vaaleimpaan haapaan joka vielä suojataan valkoisella sauna-suojalla ja sama valkoisuus jatkuu sitten lasiseinien toisella puolen kylpyhuoneessa…

    Mikä puumateriaali teille tulee?

  2. 10.4.2015 - 15:48 Vastaa

    Kyllä tuota laattaa kaupassa hiplailinkin pitkän tovin. 😀 Ajattelin laittaa sitä seinälle jossa on suihkut ja muuten sitten isoa valkoista laattaa. Tuo tumma sauna miellyttää kyllä itseäkin, ei vaan sovi tähän taloon kun muuten niin vaaleata. Haapaa taitaa tulla meille myös, luultavasti sitä vaaleinta, lämpökäsiteltykin on kyllä kiva. Kuulostaa ihanalta teidän sauna. 🙂 Edellisessä asunnossa vedettiin seinät tuolla valkoisella saunasuojalla ja itse kyllä tykkäsin. Saunan paneelit olivat vaan sen verran tummat että täytyi laittaa kaksi kerrosta, siitä seurasi hieman kumimaisen tuntuinen pinta. Itseä ei häirinnyt mutta miestä kyllä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.