Mä olen niin rakastunut!!

Nimittäin valaisimeen, jälleen kerran. En muista olenko jo maininnut, mutta valaisimet ovat tälle likalle se ykkösjuttu sisustamisessa, isolla yyllä. Niinpä tässäkin projektissa ensimmäisenä mietin yölamppuja, jalkalamppuja, vessan valaisinta jne. ymmärtänette pointin. 😀 Ja koska kummasti kaikki kiiltävä vetää puoleensa, täytyy kylpyhuoneeseenkin saada bling bling -valaisin. Tiistaina kävin hakemassa LVI- paperit tulostuksesta paikallisesta sähkökaupasta, ja kysäisin myyjältä onko heillä kosteaan tilaan kattokruunuja tai sen tapaisia. Kylpyhuoneeseen ei ihan tavallista lamppua voi laittaa, ainakaan jos on sauna samassa tilassa, nimittäin IP- luokituksen täytyy olla kosteaan tilaan sopiva. Yksi kyseiseen käyttöön soveltuva valaisin heillä oli, ja mua vietiin kuin pässiä narussa. Tässä se olisi, hullaantumiseni syy:

 Kristallien alla on lasikupu joten roiskeet eivät haittaa. Valaisimen korkeus on 29cm, ja halkaisija 30cm. Tässä uudessa rakkaudenkohteessani vaan kaikki natsaa, ei ole liian pramea, mutta tuo pikkuisen luksusta arkeen. 😉Kommentit (4)

 1. 9.4.2015 - 22:06 Vastaa

  Onpas se veikeä… minäkin voisin ottaa tuollaisen 😉

 2. 10.4.2015 - 09:44 Vastaa

  Ihana! Mulla myös toiveena vähän blingiä kylppäriin 🙂

 3. 10.4.2015 - 15:06 Vastaa

  Ihana! Mitä maksoi? Löytysköhän samanlainen Ruotsista..hm..

 4. 10.4.2015 - 15:56 Vastaa

  Aina pitää olla vähän loistoa. 😉 Hinta oli sama sähköliikkees ja netis eli 139e. Löytyy ainakin tuolta http://www.lamppukauppias.fi/Sade. Eiköhän ne ainakin lähetä Ruotsiin jos ei sieltä muuten löydy. 😉

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.