Pikku vessa = check!

Monta tuntia on tullut nettiä selattua ja nyt olisi pikku vessa aika lailla toteutusta vailla valmis. Inspiraatiokuvanhan pongasin netistä jo puoli vuotta sitten ja sen pohjalta pitkälti tuleekin toteutus.

Inspiraatiota haettiin tästä. 
Keittiömaailman suunnitelma kiinteistä kalusteista.
Ebaysta löytynyt tapetti. 20e/ rulla

Ihanan simppeli kristallikruunu.
Taso tulee harmaansävyisestä betonijäljitelmälaminaatista. Vetimiksi olen suunnitellut lasisia jenkkityylisiä vetimiä. Paksut valkoiset listat ja iso valkoinen laatta lattiaan ja siinäpä se. 🙂 
Näitä ihanuuksia löytyy ebaysta eurolla. 
Väriä saa sitten kivasti käsipyyhkeillä, saippuakipolla ja muilla pikkujutuilla. Ei ehkä se miehekkäin vessa mutta voisi olla pahempikin. 😉  Hana ja wc- istuin on vielä valitsematta, täytyy pitää silmät auki jos tulisi hyviä tarjouksia vastaan, aikaa kun ekaan istuntoon on ihan reilusti.  😀 Kamalasti on noinkin pienessä tilassa huomioon otettavia asioita, onneksi tää suunnittelu on just se mun juttu. <3

Kommentit (6)

 1. 15.4.2015 - 13:52 Vastaa

  Oi, ihania! Minä sorruin jo ostamaan myös vähän blingiä lampun ja käsisaippuan muodossa 🙂

 2. 15.4.2015 - 17:00 Vastaa

  Tuosta tulee aivan ihana 🙂
  Onko sulla hyvää vinkkiä mistä löytyy isoja peilejä?

 3. 15.4.2015 - 17:25 Vastaa

  Se on hyvä välillä sortua niin on sitten loppua kohti vähemmän ostettavaa. 😉 jyskissä on ainakin nyt peilit hyvässä tarjouksessa, esim. http://jysk.fi/sisustus/peilit/peili-rude-72x162cm-valkoinen 😊

 4. 16.4.2015 - 13:30 Vastaa

  Kylläpä kimaltaa, tykkääkö kulti? 😀
  Käykö nuo sisustuspeilit kylppäriin tai vessaan vai pitääkö olla joku erikoispeili joka kestää sit kosteuden ym.?

 5. 16.4.2015 - 14:12 Vastaa

  Ei se ole valittanutkaan, tuo pikku vessa on vähän niinku mun ja kylpyhuoneen vessa sit sen. 😉 En oikein keksi mitään syytä miksi ei kävis, vessahan ei itsessään ole kostea tila. Kylpyhuoneessa taas kosteus ei nykypäivänä kauaa ilmassa ole niin en usko et tulis ongelmia. Ellei nyt suihkun kanssa riehu niin että peilin kehykset kastuu. 😀

 6. 16.4.2015 - 17:25 Vastaa

  Meillä saatetaan innostua roiskimaan sit ku saadaan oma amme ja kylppäri 😀

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.