Niin ne hommat vaan etenee, hitaasti mutta varmasti. Viime viikolla jätin rakennuslupahakemuksen kaupungintalolle. Täällä kun ei hirveetä ruuhkaa ole, niin parissa viikossa pitäisi olla käsitelty. Aikamoista paperien pyörittelyä tää homma tuntuis alussa olevan, eikä varmaan paljoa helpota loppuakaan kohden. 😀 Edellisestä projektista opin sen verran, että nyt on haettu kansiot kuiteille ja papereille, pysyy sitten edes jotenkin kartalla missä on mikäkin. Tää viikko meni itsellä sairastellessa, mutta onneksi parempi puoliskoni ei sellaista harrasta, joten tontillakin on tapahtunut. Kirves on heilunut aikas ahkerasti ja talven puut on jo pilkottu ja pinottu. Tarasta on varmasti ollut iso apu. 😀

Kovin on mies ollut ahkera.

Tänään tuli tsekattua muutaman sadan metrin päähän rakennettu leikkipuisto, kelpaa sit kummilasten kanssa käydä aikaa tappamassa. 🙂

 

Tara tietty koko ajan menossa mukana, sekoaa heti kun laittaa tonttikuteet päälle. Kotiinhan tontilta ei enää tultais millään, edes autolla poispäin ajaminen ei herätä mitään reaktiota, seisoo vaan tontilla keppinsä kanssa. 😀 Muutaman kerran on joutunut sanomaan jo kovan sanan ennen kuin tulee autoon jolkotellen kuin hidastetussa filmissä. No, kiva että toinen viihtyy, eipä ole sitten muutto mikään sokki. 😉

 

 

 

 

Ensi viikolla olisi suunnitelmissa tontin ostaminen ( ollut varattuna tähän asti ), pilkkujen viilaaminen ja muuta mukavaa. Pysykää kuulolla. 🙂