Raksa-Ritva täällä hei!

Huomenna alkavan raksailun kunniaksi armas mieheni kutsuu minua jo Raksa-Ritvaksi. Nice. kunnon raksamuijaksi ajattelin kylläkin ruveta, joten kai se nimikin on hyvä olla uuteen tyyliin sopiva. 😉 Tänään käytiin ostamassa meikälle raksahousut, turvakengät pitäisi myös hankkia. Olen meinaan sen verran tapaturma-altis tapaus, että lenkkareilla en uskalla koko raksa-aikaa hengailla. Kerran on tarkoitus hommia painaa molempien niska hiessä, niin kyllä silloin täytyy olla muijallakin pelit ja vehkeet viimeisen päälle. 😉

Työkaluja ei vahingoitettu kuvauksissa.

Näin Toijalassa tänään, nyt täytynee jatkaa tapettimäärien laskemista, vaikka huominen jo hieman jännittää. Mahtia tulevaa viikkoa kaikille miten ikinä sen vietättekään! <3

Kommentit (2)

  1. 17.5.2015 - 21:11 Vastaa

    Suosittelen kyllä turvakenkiä, eipä tarvi pelätä, minne astuu tai mitä putoaa varpaille. Itse ostin omani jo viime kesän appivanhempien mökkiraksailua varten, mutta ovat kyllä tulleet todella tarpeeseen senkin jälkeen. Myös kunnon työhousut on järkihankinta, kun tärkeimmät tavarat kulkee mukana (paitsi yleensä unohtuu aina väärään paikkaan). Itse olen aina aiemmin käyttänyt työhousuina ties milloin mitäkin vanhoja, risoja ja vähän pieniäkin housuja, jotka eivät todellakaan ole olleet mitään mukavuuden huippuja. Talvella päätin vihdoin ostaa "oikeat" työhousut, enkä ole katunut, sillä niissä on ihan huippuhyvä tehdä töitä.

  2. 18.5.2015 - 08:11 Vastaa

    Hyvältä näyttää raksamuija-look 🙂 Laitahan kuvia kun hommat alkaa tontilla, täällä menee tämä viikko lapsen vesirokon parissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.