Teinitytön huoneen suunnittelua

Ilta vierähtikin nopeasti suunnitellessa huonetta miehen kohta 14- vuotiaalle likalle. Toiveissa oli että huone olisi tyttömäinen mutta ei lapsellinen eikä pinkki. 😉 Hyvät toiveet kyllä, huone kun toimii vierashuoneena silloin kun likka ei ole meillä. Tälläistä kaavailtiin tulevaksi:

Vielä kaikki erikseen kun ei pikkukuvista oikein erotu. Valkoinen lipasto pitää vielä pongata jostain, luultavastikin huutokaupasta. Sieltä voisi löytää hyvää halvalla sitten kun asia on ajankohtainen. 🙂 Tapettia tulee yhdelle seinälle, muut valkoisiksi. Lattia on tammilaminaattia.

Pieni hyllykkö kirjoille
Metallinen tuoli on alunperin ulkokäyttöön tarkoitettu mutta mikäs estää viemästä sitä sisälle. 😉 
Yöpöytä
 
Tätä tapettia oli pakko saada, onneksi likkakin ihastui siihen yhtä paljon.

Kuten ruotsalaiset ovat hoksanneet, keltainen ja sininen ovat yhdessä vallan toimiva parivaljakko. Tyttö jo epäili että huoneesta tulee niin hieno että itkuhan siinä pääsee. 😀 Toivotaan, ainakin on taas yksi huone suunniteltuna. 🙂 Mitäs te tykkäätte sinisen ja keltaisen yhdistelmästä?

Kommentit (5)

 1. 9.5.2015 - 12:26 Vastaa

  Meille tulee sinisen ja kullan yhdistelmää makkariin ja ainakin minun mieleen on… mutta minähän olenkin Ruotsalainen 😉

  Meillä on myös yksi suurin lasten huone myös vierashuoneena mutta en ole vielä ehtinyt sitä sen tarkemmin suuunnitella. Pää-asiassa se on meidän "siistin" ja tarkan pojan huone joten aikalailla laste ehdoilla mennään mutta sinne tulee joku vuoesohva sitten lisäksi…

 2. 10.5.2015 - 07:53 Vastaa

  Hyvältä näyttää! Jossain vaiheessa sitä vielä jaksoi urakalla pohtia noita sisustusjuttuja, nyt meillä tuntuu olevan hetki, jolloin kaikki sisustukseen liittyvä on jäissä ja nyt vaan rakennetaan, rakennetaan ja rakennetaan. Toivottavasti kohta pääsee kuitenkin jo taas sisustuksen pariin ja oikeasti hankkimaan tavaroita uuteen kotiin (väliaikainen asuntomme on niin pieni, etten ole tänne oikein voinut ruveta tavaraa etukäteen hamstraamaan). Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi ja talon nousemista entisille kotinurkille – muutettiin nimittäin pois Toijalasta naapurikuntaan vajaa vuosi sitten 🙂

 3. 10.5.2015 - 10:59 Vastaa

  No sehän selittää että yhdistelmä miellyttää. 😀 Vuodesohva on kyllä kätevä siinäkin mielessä että on sitten leikkikavereille tilaa jos jäävät yökylään. Teidän makkarista tulee niin hieno! Keittiön jälkeen odotan eniten sen näkemistä valmiina, joten hopi hopi. 😉

 4. 10.5.2015 - 11:02 Vastaa

  Niin mäkin sen jossain vaiheessa pohdin että nyt se suunnittelu on paras hoitaa alta pois että sitten rakentamisen alkaessa voi vain tehdä sen kummemmin miettimättä. 🙂 Ihanaa saada uusi lukija, tulenpa minäkin seuraamaan teidän projektia, on nimittäin mansardikattoinen talo ollut aina haaveena. <3 Missä päin Toijalaa asuitte?

 5. 10.5.2015 - 16:54 Vastaa

  Mansardiunelma minullakin ollut jo pitkään ja nyt se tosiaan on toteutumassa. Kiva, jos jäät seurailemaan 🙂 Asuimme Kurvolassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.