Uusi ammattini: Raudoittaja

Niin vaan on taas aika mennyt ihan hujauksessa. Viime viikko meni aikalailla maanrakennustöihin joten itse en päässyt oikein mitään tekemään, mies teki kyllä sitten minunkin puolesta. 😉  Lauantaina otettiin raksailusta etäisyyttä, ja lähdettiin Tampereelle hotelliin viettämään ensimmäistä hääpäivää. Ihanan rentouttavaa oli, kyllä taas jaksaa. 🙂 Sunnuntaina oli molemmilla virtaa vaikka kuinka, joten suunnattiin kotiin päästyä suoraan tontille. Nyt oli sitten meikälle hommia myös, kantelin harkkoja ja tein niistä autotallin anturamuottia. Tänään onkin sitten selkälihakset tehneet olemassaolonsa hyvinkin selväksi. 😀 No sillä lähtee millä on tullutkin, joten tänään töiden jälkeen suunnattiin taas raksalle. Tällä kertaa työnkuvaani kuului anturan raudoitus. Siistiä oppia ihan uusia asioita, ja päästä itse tekemään! Nyt on selkä vielä kipeämpi, mutta talon ja autotallin anturat on raudoitettu! Torstaina tulee betoni ja sitten onkin taas yksi työvaihe takana. Tässä pläjäys kuvia tontilta:

 

Tästä se alkoi

 

 

Putkien laittoa

 

Kiviä oli reilusti, kaksi kuormaa vietiin pois ja loput menee tontin laidassa olevan ojan täyttöön.
Kantoja oli ihan kiitettävästi 😀

 

Suodatinkangas ja mursketta päälle
Takana oleva korkeampi kohta on tie autotalliin.

 

 

 

Siellä allekirjoittanut kykkii, ei ihme et on selkä kipee. 😀

Paljon on tontilla tapahtunut viikossa, siitä se koti muovautuu pikkuhiljaa. Ihan kovin paljoa innostuneempi ei voi olla mitä olen tällä hetkellä,  on tää vaan mahtavaa että on tälläinen mahdollisuus toteuttaa yhteinen unelma. <3

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.