Voihan stressi!

Niin vaan alkoi stressi ottamaan viime viikolla yliotetta pääkopasta ja kaikki rakentamiseen liittyvä lähinnä oksetti. Niinpä jäi sitten blogin päivittäminenkin vähäksi aikaa katkolle ja keskityin lähinnä hengittämiseen. 😀 Tuntuu ihan tyhmältä että stressaa vaikka ei ole vielä rakennuslupaakaan, mutta
nää paperihommat on vaan niin rasittavia. Iso hatunnosto kyllä Akaan kaupungille, sieltä saanut moneen kysymykseen heti vastauksen ja muutenkin tuntuvat pyrkivän siihen ettei turhaa ajanhukkaa tulisi. Tuli kyllä vapun ylimääräinen vapaapäivä tarpeeseen, sai hyvin pään nollattua ja nyt taas ideoita tulee uniinkin. <3 Viime viikolla näin lähinnä karhu- painajaisia. En tiedä miksi mutta aina kun stressaan, niin karhut ajaa takaa pitkin yötä. 😀 Enää en kyllä anna stressille yliotetta, täytyy vaan sisäistää lause: Mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa. 😉

Taralla rankka vappu takana. 😀 

Kissasta puuhun, viime yönä näin unta olohuoneesta, se on ollut tähän asti eteisen tapaan hieman hakusessa mutta niin vaan unessa taas palaset loksahteli paikoilleen. Siitä oma päivitys myöhemmin, tänään vielä rakentamisesta vapaa ajatusmaailma. 😉

                                       Ihanaa viikkoa kaikille, täällä paistaa aurinko! <3

Kommentit (2)

  1. 4.5.2015 - 20:32 Vastaa

    Tsemppiä sinne! Taisi olla aika lailla tuota samaa aikaa kun itsellekin meinasi pukata hieman raksastressiä. Tällä hetkellä se on kyllä jo unohdettu kun tuo paperisota on ohi, joten helpottaa varmasti pian sullakin 🙂 Ja jännä juttu, että mullakin joskus nuo karhut tulee uniin jahtaamaan, en vaan ole osannut yhdistää stressiin…

  2. 5.5.2015 - 13:04 Vastaa

    Kiitos! 🙂 Tänään helpotti heti, kävin nimittäin äsken hakemassa rakennusluvan! Ne taitaa lukea mun blogia rakennusvirastossa ja päätteli et nyt äkkiä ennen ku se räjähtää. 😀 Mulla on aina kun on stressiä niin ihan tosi paljon karhu-unia, siitä aina tietää et on pakko hellittää jostain päin menoa. 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.