Jotkut ehkä tietävätkin, että olen metsästänyt saksalaisen Haron laminaattia joka paikasta. Olen kysellyt isot ja pienet rautakaupat mutta harva on koskaan edes kuullut koko merkistä. No, tänään menin takan tiimoilta käymään ideaparkin Netraudassa ja kyllä, siellä sitä oli! Olen pongannut kyseisen laminaatin netistä muutamaankin kertaan, mutta en uskalla netistä tilata ennen kuin näkee ihan livenä. Keittiön tasohan meille tulee masiivipuista tammea, joten tammilattia on ollut hakusessa. Mitään harmaaseen taittuvaa en halua, koska edellisessä kämpässä oli harmaa lattia, ja ehdin muutamassa vuodessa jo kyllästyä siihen. Joten lopputuloksena täsmälleen tason värinen, ihana 1- sauvainen tammilaminaatti.

 

 

 

Koska liikkeissä on valaistus aina erilainen mitä kotona tai ulkona, kannattaa aina kysyä mallikappaletta kotiin vietäväksi. No, sehän onnistui,  ja tuon palan kanssa tuli tänään pyörittyä ulkona ja sisällä, tykkään!
Voin kyllä lämpimästi suositella ideaparkin Netrautaa, myyjä oli kyllä asiakaspalvelun ammattilainen! Hintakin osui laminaatissa enemmän kuin kohdalleen, joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Tässä raksaamisessa on ihan parasta kun käy eri liikkeissä ja saa aivan mahtavaa palvelua, tykkään! Onko muille osunut kohdalle niin hyvää palvelua että hymyilyttää koko päivän? 🙂

Tontilla on edistytty huimasti, sokkeli on valmis ja perjantaina tulee täyttö. Tänään suojasin tontilla olevat koivut. Maanrakentaja muistutti heti projektin alussa että maanpinnan noustessa koivujen runko täytyy suojata, jotta juuret saavat happea, muuten koivut pahimmassa tapauksessa mätänevät pystyyn. Nyt vaan peukut pystyyn että sadevesiputkiviritykseni riittävät ja koivut ovat ilonani vielä ensi vuonnakin. 😉

 

 

Loppuviikon olen Helsingissä messuilla, ei millään raaskisi lähteä raksalta mutta töitäkin täytyy tehdä. Voi kyllä tehdä ihan hyvää saada välillä muutakin ajateltavaa kun rakentaminen ja kaikki siihen liittyvä. 😉

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!