Hieman erilaiset sadevesikourut

Meillä ollaan nyt siinä pisteessä että kulissit on kunnossa ja sisähommiin lompsis! Viikonloppu oltiinkin sen kunniaksi ihan täysin raksavapaalla, josko taas jaksaisi uurastaa. Pisteenä iin päälle tänään tuli pellittäjät ja laittoivat ikkunoidenpellit, sadevesikourut ja alastulot. Ihanaa kun sai ikkunoihinkin pellit, näyttää heti viimeistellymmältä ilme.

Päädyin ikkunanpielien kohdalla ihan simppeliin tyyliin, ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Hieman ilmettä yksinkertaiseen ulkokuoreen tuokin sitten erilaiset sadekourut. Meillä oli mahdollisuus valita tavallisten kourujen sijaan kukkakuviolliset kourut. Näkemättä kuulosti hieman oudolta ja hölmöltä, mutta kävin Sisupellillä katsomassa minkälaisesta kourusta on kyse ja se olikin sitten menoa. Taas. 😀 Saanen esitellä, kukkakourut:

 

Valitsimme tummanharmaat kourut katon värin mukaisesti ja alastulot tulikin sitten valkoisina.

 

Tykkään kyllä kouruista tosi paljon vaikka aluksi hieman epäilyttikin, tosin miestä varmaan vielä enemmän. 😀

Pellitykset, kourut ym. meille tuli Sisupelliltä, Kylmäkoskelta. Ihanaa että löytyi taas paikallinen osaaja, kyllä täällä Akaassa vaan on kaikkea. 😉 Sisupelti jatkaa samaa linjaa asiakaspalvelussa kuin muutkin Akaan yritykset, tunti ensimmäisestä soitosta heille, ja olivat jo raksalla ottamassa mittoja. Tarjoukseen sai kaiken mitä tarvitsi samasta paikasta ( otimme myös tikkaat katolle, lumiesteet jne. ) ja hinta- laatu suhde oli kohdillaan. Tykkään. 🙂

Nyt voi hyvillä mielin jättää ulkohommat tältä vuodelta ja keskittyä sisustan rakentamiseen. <3

Kommentit (5)

 1. 28.7.2015 - 09:06 Vastaa

  Kukkakourut, ihan mahtavaa! 🙂 Enpä tiennyt sellaisia olevankaan. Hyvältä näyttää teidän ikkunat ja kourut, meillä ei vielä kouruja olekaan ja maalauskin kesken!

 2. 28.7.2015 - 21:41 Vastaa

  Joo mulle tuli kanssa ihan yllätyksenä kukkakourujen olemassaolo, ja aluksi olinkin aika skeptinen. 😀 Nopeasti kourut sitten tulee jahka on saanut ensin talon maalauksen valmiiksi. Jännä miten paljon nekin vaikuttaa talon ulkonäköön, paljon valmiimman oloinen ilme tuli heti.

 3. 30.7.2015 - 12:17 Vastaa

  Näkyykö kuviot vain ihan vierestä katsottaessa?

 4. 30.7.2015 - 12:20 Vastaa

  Näkyykö kuviot vain ihan vierestä katsottaessa?

 5. 30.7.2015 - 14:00 Vastaa

  Olisko et kolmen metrin päästä näkyy jo selvästi. 😊

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.