Ikkunanpielien pohdintaa

Taas tuli yksi asia lisää mietittävää, nimittäin ikkunanpielet. Huomenna kun olisi tarkoitus maalata talo, niin mies jo kyseli että millaiset ikkunanpielet taiteilee että saa nekin paikoilleen. Pari päivää olen siis tuijotellut talojen ikkunapieliä sillä silmällä. Muutama kiva on tullutkin vastaan, ja niiden pohjalta aloin piirtämään paintilla erilaisia versioita. Nyt pitäisi vielä tehdä päätös, mutta täytynee kysyä tuon miehenkin mielipide. 😀 Minkä version sinä valitsisit?

Tuli koitettua samalla netistä löytynyttä ohjetta miten voi laittaa bloggerissa kuvat vierekkäin. Hyvin onnistui, vaikka hieman aikaahan se vie enemmän kuin vain alekkain olevien kuvien lisäys. Ohjeet kuvien vierekkäin saamiseksi löydät täältä.

Kommentit (2)

  1. 11.7.2015 - 23:54 Vastaa

    Ikkunat – ja varsinkin ikkunan pielet antaa talolle ilmettä. Riippuen minkälainen talo teillä on noin muuten, valitsisin ylimmän kolmen vaihtoehdon joukosta jonkun.

    Yritin ehdottaa näitä tällaisia "vähän kauniimpia" ikkunanpieliä omalle arkkitehdilleni meidän taloprojektissa, mutta ei mennyt läpi. Meille tuli ihan pelkistetyt pielet, koska ollaan rakentamassa 1920-luvun tyyliin, ja silloin oli ns. "pelkistetty tyyli".

    No – mennään sillä sitten meillä. Ja nyt kun on ikkunan pielet paikoillaan, niin hyvältä näyttää näinkin…

  2. 13.7.2015 - 09:41 Vastaa

    Hyvin sopii kyllä nuo pelkistetyt pielet teidän taloon. Meidän talossa on modernin tyyliset ikkunat joten asiaa palloiltuani tulin siihen lopputulokseen että koska ikkunat on pelkistetyt, on pielienkin hyvä olla. Niinpä päädyin ylimpänä oleviin ikkunanpieliin. Jos joskus rakentaa mansardikattoisen niin sinne sitten kaikensortin koukeroita ikkunanpieliin. 😀

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.