Ja niin sitä ollaan säältä suojassa!

Aamu alkoi hieman kuuden jälkeen kun mies soitti että tontilla tapahtuu jo. Pikavauhtia vaatteet päälle, kamera mukaan ja menoksi! Talon pystyttäjät olivat saapuneet paikalle jo puoli kuusi ja tontilla oli täysi tohina päällä. Päivä meni tosi nopeasti, tavarat pojat pakkasivat neljältä ja lähtivät lomien viettoon. Huomasi kyllä että taloja on pystytelty ennenkin, sen verran rutiinilla homma pojilta hoitui. Tässä kuvia päivän varrelta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulipa kunnon kuvapläjäys.:D Tuntuu tosi hassulta että eilen käpytteli lattian päällä ja mietti et huomenna tulee talo, ja tänään katseli jo ikkunasta ulos. Päällimmäisenä tunteena on ollut koko päivän kiitollisuus siitä miten elämässä on palaset loksahtaneet kohdilleen, ja onni siitä että on mahdollisuus tähän projektiin. <3

Kiitos kaikille jotka jaksatte käydä blogiani lukemassa ja elämässä mukana tässä hektisessä ajanjaksossa, ihanaa ja helteistä viikonloppua itse kullekin! 🙂

Kommentit (2)

  1. 3.7.2015 - 22:05 Vastaa

    Wau! Nopiaa hommaa! Onnittelut tästä vaiheesta 🙂

  2. 7.7.2015 - 17:21 Vastaa

    Voin niin samaistua tuohon kiitollisuuden tunteeseen, mikä itselläkin oli kun ensimmäistä kertaa sisällä talossa tepasteli ja ihmetteli 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.