Meille tulee unelmien takka!

Täytin eilen pyöreitä ja oli kyllä paras syntymäpäivä ikinä! Kävin nimittäin TakkaCenterin Vantaan toimipisteessä katsomassa netistä bongaamaani Stella- takkaa. Livenä takka oli vielä hienompi kuin kuvissa ja yllätys, rakastuin päätäpahkaa. <3 Stellassa on kolme luukkua, joten tulta voisi ihailla niin keittiöstä kuin olohuoneestakin. Sieluni silmin näin jo itseni ja mieheni tuijottamassa liekkejä milloin sohvan nurkassa köllien, nojatuolissa löhöten, tai keittiönpöydän ääressä punaviiniä siemaillen. Tosin miehellä tulisi kuuma jo viiden minuutin jälkeen ja saisin löhöillä ihan itsekseni. 😀 Kiiruhdin sitten kotiin hinnan kanssa silmät säihkyen ja toiveet korkealla. Alunperin olimme budjetoineet tavallista takkaa varten jonkin verran, joten kolmiluukkuisen takan kohdalla budjetti tietenkin ylittyi. Mieheni, joka on tässä projektissa järjen ääni, laittoi minut ensitöikseni laskemaan budjetin ja vasta sen jälkeen antoi siunauksensa. Ja voi kuinka olinkaan onnellinen, parempaa synttärilahjaa ei voisi saada!  Tässä uusin ihastukseni ja lämmittävien ajatusteni kohde:

 

Meille Stella tulee ilman hyllytasoa, valkoisella laastipinnalla ja mustilla luukuilla,vetimiksi tulee nupit. Takkaa joudutaan nostamaan 6cm koska meillä on korvausilmaputki hieman väärällä kohtaa. Myös edessä alhaalla oleva luukku tulee olemaan hieman toisennäköinen juuri tuon lattian alta tulevan korvausilman takia. Stella on varaava takka mikä oli meille prioriteetti numero yksi, pääsee keväällä kaadetut männyt hyötykäyttöön. 😉 Itseasiassa Stella on ainoa varaava kolmiluukkuinen takka maailmassa. :O On kyllä olemassa takkoja joissa on yhtenäinen lasi kolmella sivulla, mutta ne ovat kiertoilmatakkoja, eivät siis varaa lämpöä. Itse en kiertoilmatakan ja varaavan takan eroa tiennyt aiemmin mutta näemmä tässä raksatessa viisastuu joka päivä. 😉 Mitäs mieltä te olette tulevan kotimme keskipisteestä?

PS. TakkaCenterin facebook- sivuilla on arvonta jossa voi voittaa aikas tyylikkään takkarahin:

Rahia on mustana että valkoisena ja osallistua voi tästä.

Postaus yhteistyössä TakkaCenterin kanssa.

Kommentit (5)

 1. 23.7.2015 - 18:18 Vastaa

  Hieno juu, onko nuo kaikki luukut avattavia?

 2. 24.7.2015 - 11:30 Vastaa

  Kiitos, oon niin onnellinen että saatiin tämä budjettiin mahtuun. 🙂

 3. 24.7.2015 - 11:32 Vastaa

  Kiitos, juu ovat. Sivuluukkuihin vaan pitää hommata kipinäsuojat jos niitä haluaa availla, mutta luulen että tuo etuluukku riittää. EI ole sitten mitään lasin edessä sivuilta katsottuna. 🙂

 4. 29.7.2015 - 14:20 Vastaa

  Ups, olinkin tajunnut hieman väärin. 😀 Siis sivuluukuissa on jo kipinäsuojat valmiina, ainoa mitä tarvii sivuluukkuja käyttäessä on lattialle tuleva kipinäsuoja, ei siis oviin. Luukuissa olevat kipinäsuojat eivät selkeästikään tule vaikuttamaan tulen tuijottamiseen, kerran en niitä edes huomannut kun olin takkaa katsomassa. 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.