Miksi rakentaa Toijalaan TOP3!

1. Halvat, hyvänkokoiset tontit

Toijalassa ei tarvitse laittaa 100 000€ tonttiin, vaan neljäsosa siitä riittää. Tontille mahtuu myös muutakin kuin talo, esim. takapiha. Kaava-alueella olevat tontit ovat kaikkea väliltä 1000-2000m2. Meillä tontti on 1334m2.

2. Pieni kunta, pieni byrokratia

Paperinpyöritysvaiheessa tuli muutaman kerran huokaistua helpotuksesta että rakentaa pienelle paikkakunnalle. Jos luvasta jäi jokin lappu puuttumaan, rakennusvirastosta soitettiin tai laitettiin mailia, että toimitatko vielä sen ja sen liitteen. Myös käydessäni kysymässä ennen projektin alkua kaava-alueen suositusten joustavuudesta, pääsin suoraan rakennustarkastajan puheille ja sain tarvitsemani infon. Kaikki asiat on pystynyt hoitamaan ilman jonotusta ja kaikki joiden kanssa olen ollut projektin tiimoilta tekemisissä, ovat olleet asiansaosaavia ja palvelualttiita. Iso peukku heille!

3. Mahtavaa palvelua rakennusalan yrityksiltä 

Palvelu on hyvää toki muissakin liikkeissä kuin rakennusalan, mutta koska kyseessä raksablogi niin keskitytään nyt vain rakennusalan yrityksiin. 😉

Toijalan Kone ja Kuljetus

Tekivät meidän maanrakennustyöt ja hyvin tekivätkin. Paikalla oltiin silloin kun oli sovittu, ja töitä painettiin niska hiessä. Tuli myös hyviä vinkkejä ensikertalaisille raksaajille, esim. koivujen suojaus kun tulee maata päälle. Täysi kymppi palveluhenkisyydestä!

Toijalan LVI-Palvelu 

Täälläkin asiakas on ykkönen. Lattialämmitystarjous tuli päivässä ja hinta oli kohdillaan. Palvelu kerta toisensa jälkeen asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa. Hatunnosto!

Toijalan Rakennustarvike

Täällä tuleekin käytyä harva se päivä koska eihän mitään kerralla muista. 😀 Olemme ottaneet lähes kaikki rakennusmateriaalit Rakennustarvikkeelta. Tähän syynä loistava sijainti ( muutama kilsa raksalta), kilpailukykyiset hinnat ja jälleen kerran mahtava palvelu. Tarjouspyyntöihin vastataan vuorokauden kuluessa, ja jos on kysyttävää soitetaan, jolloin asia saadaan heti eteenpäin. Henkilökunta tietää mitä tekee,heittää hyvää läppää, eikä myyjää tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa. Valikoima yllättää allekirjoittaneen edelleen, vielä on monta nurkkausta penkomatta. 🙂  Ekstra isot pisteet menee pojille ulkona, he nostavat tavarat pyytämättä kärryyn ja vielä sitovat kuorman. Kyllä siinä kelpaa vieressä katsella. 😉

Toijalan Värikauppa 

Vielä varsin uusi tuttavuus ja oikein miellyttävä sellainen. Myyjä todella ammattitaitoinen ja huumorintajuinen, mitä sitä muuta tarvitseekaan? Täältä otettiin talon ulkomaali ja tullaan hakemaan sisämaalit yms. Hatunnosto tänne myös!

Ja jos siinä ei ollut tarpeeksi syitä kannattaa paikallisia, mahtavia yrittäjiä, niin viimeistään mainonta on yksi syy miksi niin tulisi tehdä. Vai mitä olette mieltä näistä:

Kommentit (1)

  1. 16.7.2015 - 09:43 Vastaa

    Ihan huippuja mainoksia! 🙂 Melkein tekee mieli jo lähteä ajelemaan Toijalaan kaupoille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.