Talon tiilet löysivät paikoilleen toissapäivänä ja tänään mies latoi vielä tallin tiilet. Enää puuttuu harjatiilet ja reunapellit, sitten olisi katot valmiina. 🙂 Urakka oli aikamoinen, onneksi siskon mies tekee kattoja työkseen, hänestä oli nimittäin aivan korvaamaton apu. Iso kiitos Repelle siis! Minäkin taas ylitin itseni kun yhtenä yönä hilluin katolla ruoteita pitkin 20 kilon tiilinippua kantaen. Pelotti ihan tajuttomasti mutta selvisin. 😀 Ehkä se korkeanpaikankammo pikkuhiljaa häviää kun vaan pakottaa itsensä sinne katolle. Nyt kun katto on valmis, ollaan kyllä todella tyytyväisiä että valittiin tiilikatto. Arvottiin mustan ja tummanharmaan tiilen välillä ja nyt voi sanoa että tummanharmaa oli nappivalinta. Viikonloppuna olisi tarkoitus maalata talo ja sitten voikin siirtyä siisteihin sisähommiin. 😉

 

Ahkerat työmiehet

 

Viimeinen tiili paikoilleen
Tiilet toimitti A-Tiilikate

 

Pitihän sitä vielä maisemat kuvata ennenkuin tuli alas katolta. Hauska katsoa sitten muutaman vuoden päästä paljon on maisemat muuttuneet.

 

 

 

PS. Blogin facebook- sivuilla on arvonnassa liput AC/DC:n konserttiin, käykääpä osallistumassa! 🙂