Pari viikkoa sitten kulutin aikaa Toijalan rautatieasemalla junaa odotellen. Sama pää kun on kesät ja talvet, niin olin katsonut aikataulut väärin ja aikaa riitti. Monesti olen kävellyt aseman lähellä olevan FinnLea- liikkeen ohitse ja nyt päätin viimeinkin käydä kurkkaamassa mitäs siellä oikein myydään. Pienenä taka-ajatuksena oli, jos sattuisi löytämään tuparilahjan ystävälle jonka luo olin menossa. No, tuparilahja löytyi ja mielettömästi kaikkea muuta! Saunaan oli kaikkea tuoksuista niskatyynyyn, naisille oli vaatteita, huiveja ja hattuja, keittiötä piristämään patalappuja ja essuja, ja vaikka mitä. Kun vielä kuulin että kaikki tuotteet ovat kotimaisia ja suurin osa paljasjalkaisia Akaalaisia, olin myyty. Kankaat tulevat Toijalalaisesta kangastukusta ja ompelukin tapahtuu näillä nurkilla, aivan mahtavaa! Tässä kuvapläjäys osasta tuotteita, kaverit voi alkaa valitsemaan joululahjojaan koska ne haen täältä. 🙂

Hunajaiset patalaput alennuksessa. 

Tervatonttu tuo saunaan tervan tuoksun ja on niin söpö. Tää muuttaa meille.

Mun, ei miehen.

<3

Näitä vein 2 kpl ystävälle tuparilahjaksi ja tykkäsi kovasti.

Todella näppärä systeemi patalapuissa, meni hienosti pullon kanssa lahjana ja säilyi pullo repussa ehjänä.

Tää on vaan huippu! 😀

Hyvä pikkujoulu- idea, löytyy lahjat samalla. 😉 

Kyseessä ei ole yhteistyö- postaus, olen vaan niin mielettömän ihastunut tähän pikku putiikkiin, ja siihen että minulla on mahdollisuus ostaa paikallisen yrittäjän käsintehtyjä tuotteita. Vaikka lauletaankin että ”Kel onni on, se onnen kätkeköön”, niin minä haluan jakaa muidenkin iloksi nämä  aarteet. Täältä voi käydä lukemassa lisää liikkeen historiasta ja tuotteista, ja pystyypä tilaamaankin ihanuuksia. 🙂 Sai taas kivasti motivaatiota saada talo pian valmiiksi niin pääsee shoppailemaan näitä, eikä aina vaan nauloja, lautoja ja muuta mukavaa raksakamaa. 😉