Viikonloppu menikin alakattohommissa. Sisko tuli perjantaina meille, heikkona hetkenään luvaten olla apuna raksalla koko viikonlopun. Apulaisen kunniaksi päätinkin että nyt syödään pitkästä aikaa pitkän kaavan kautta. Alkuruoaksi oli avokado- halloumisalaattia, pääruokana pihviä ja lohkoperunoita, ja jälkkärinä mascarponevaahtoa. Ennen rakentamisen aloittamista tuli kokattua aika useinkin jotain muutakin kuin perussapuskaa, mutta jostain kumman syystä on nyt jäänyt vähemmälle. 😀 Keittiössä olikin kiva puuhastella kun ei ollut kiire ja hoppu vaan sai rauhassa väkertää. Tuo halloumi- avokadosalaatti on tehty netistä löydetyllä ohjeella ja on aivan mielettömän hyvää. Jos haluaa testata niin ohje löytyy täältä. Itse korvaan lollo rosson usein rucolalla, ja toimii.

 

Lauantaina sitten mentiinkin raksalle heti aamusta energiaa puhkuen. Siskosta oli kyllä iso apu teippaillessaan muovista löytyneitä reikiä ja liitoskohtia. Itse toimin eräänlaisena monitoiminaisena. Työnkuva sisälsi rautakaupassa ravaamista, ruoan tekemistä ( lue: Hesburger ), teippipalojen valmiiksi leikkailua, lautojen kantelua ja kiven heittelyä koiralle. Homma saatiin melkein tehtyä jo lauantaina ja sunnuntai olikin lepopäivä. Eilen mies löi vielä viimeiset laudat paikoilleen ja nyt on harvalaudoitus tehty. Jotenkin paljon isomman oloinen nyt tuo talo sisältä kun ei muovit roiku seinillä. Lattiaan on merkitty jo väliseinien paikat, hahmottaa vieraatkin hieman paremmin mitä tulee mihinkin. Jostain kumman syystä kaikki kun ei näe taloa jo valmiina niinkuin allekirjoittanut. 😉

Ilmastointiputkien kohdat piti teipattiin huolella.