Kävin eilen Tampereella Lielahden Stemmassa, siellä kun on loppuunmyynti. Sieltä löytyikin kaikenlaista hyvällä hinnalla. Kalusteet saavat olla liikkeen varastossa marraskuuhun asti, joten raksalle ei tarvitse niitä vielä raahata. Tämä mahdollisuus on aivan mahtava, niin ei tarvi sitten muuton keskellä lähteä kiertämään huonekalukauppoja. Vielä puuttuu joitakin pikkujuttuja, mutta isot huonekalut alkaa oleen hankittu. Stemmassa meni kaksi tuntia ja nautin niin joka hetkestä! Vaikka en shoppailusta muuten tykkää, niin sisustamisen suhteen riittää kyllä kärsivällisyyttä ja intoa shoppailuun. 😉

Abby tuoli
kuva: Stemma

 

Deco ruokapöytä
kuva: Stemma

Tuollaiset tulee keittiöön. Alunperin suunnittelin ruokapöydäksi isoa tammipöytää mutta niin vaan mieli muuttui. Deco- pöydässa ihastuttaa keveys ja selkeä muotoilu. Abby- tuolit jatkaa kevyttä linjaa, olivat ihanat istua, ja vihreä nyt vaan on niin mun juttu. 😀

Keittiön matto

Ruokaryhmän alle tulee ihanan iso ja pehmeä matto. <3 Myös olohuoneeseen löytyi matto ja nojatuoli. Olohuoneenkin matto on iso ja pehmeä, luulisi ainakin koiran tykkäävän. 😀 Idea kukallisesta nojatuolista takan viereen on ollut muhimassa jo kauan, ja tämä oli juuri sellainen kuin olen ajatellut.

 

 

Sisustus on tällä hetkellä hahmottunut pieniä yksityiskohtia myöten, ihanaa että kohta pääsee toteuttamaan suunnitelmia. <3