Muutama sananen Helmitalosta

Kun aloimme suunnittelemaan rakentamista, kävimme läpi monien eri talotoimittajien valikoimia. Siinä tuli sitten vertailtua hintoja ja tsekkailtua pohjapiirroksia sillä silmällä oikein ajan kanssa. Paikallinen yrittäjä, Helmitalo, erottui joukosta fiksuilla pohjaratkaisuilla ja budjetin kestävällä hinnalla. Kun vielä googletttamisen jälkeen edes Suomi24:sta ei löytynyt kyseisestä firmasta pahaa sanottavaa, niin otin puhelimen käteen ja rimpautin säältä suojaan- pakettien myyjälle, Harrille. Hetken jutustelun jälkeen sovittiin tapaaminen Helmitalon tehtaalle Kylmäkoskelle seuraavaksi viikoksi. Puhelun perusteella odotin aikas yrmyä tapausta, mutta onneksi olin pahasti väärässä. Siinä missä Harri ei välttämättä ole se kaikkein supliikein herra puhelimessa, niin kasvotusten juttua riittää kyllä ja löytyy se pilkekin silmäkulmasta. Siinä sitten perehdyimme eri talomalleihin, ja kävimme katsomassa myynnissä olevaa taloa Viialassa, jotta hahmotimme tilan paremmin. Mies kiinnitti huomiota työnlaatuun, ja minä lähinnä pintamateriaaleihin ja muuhun tärkeään. 😀 Jalohelmi nousi pohjaratkaisunsa ansiosta suosikiksi, ja sitäkin pääsimme iloksemme muutaman päivän päästä ihailemaan erään asiakkaan luokse. ( Iso kiitos heille! ) Käynti vakuutti, ja muutaman muutoksen jälkeen teimme paperit Jalohelmestä säältä suojaan- pakettina.

Jalohelmi, perinteinen malli 

Meidän versio, vielä on hieman tekemistä. 😉 

Tuota päätöstä ei ole tarvinnut katua, yhteistyö Helmitalon kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. Kuten aiemmissa teksteissäni olen maininnut, toimistolla on tullut juostua kyselemässä niin viisaita kuin tyhmiäkin, ja aina on saanut vastauksen. Talon pystytys meni vallan mainiosti ja toimituksesta unohtuneet pikkujututkin toimitettiin heti seuraavana päivänä vaikka se oli lauantai. Puutavara on laadukasta, ja työnjälki hyvää joten vaikka kuinka yritän, en keksi Helmitalosta mitään huonoa sanottavaa. Tämän kokoisessa projektissa aina tietty unohtuu joitakin pikkujuttuja, mutta asia on korjattu heti kun siitä on sanonut, joten ei niistäkään voi valittaa. Olkoon tämä postaus siis silkkaa ylistystä Helmitalolle, kiitos loistavasta yhteistyöstä, olette kaikki aivan mahtavia! Nyt voin hyvillä mielin maksaa tänään tipahtaneen talolaskun, ja tästä jatkammekin eteenpäin ihan keskenämme.

Tarinan opetushan on seuraava: Suosi paikallista, varsinkin jos olet Akaalainen, sillä se kannattaa!

Kommentit (2)

  1. 12.8.2015 - 08:13 Vastaa

    Aina on kiva lukea onnistuneesta valinnasta. Tsemppiä eteenpäin 🙂

  2. 14.8.2015 - 18:31 Vastaa

    Hienoa, että talotoimittajan valinta osui kohdilleen. 🙂 Teillä on ollut aikamoinen urakka, kun olette rakentaneet säältä suojaan laajuudesta eteenpäin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.