Seinät muurattu!

Kyllä menee aika hurjaa vauhtia, ihanaa kun tulee syksy. <3 Vastaava mestari oli toimittanut pankille valmiusastetodistuksen, jonka seurauksena pankkivirkailija soitti ihmeissään että onko teillä jo 70% valmiina? 😀 Hieman siinä itseäkin ihmetytti että ollaanpa oltu nopeita ja jo niin paljon voiton puolella. Jotenkin itse sokeutuu kaikelle edistymiselle ja luku tuli kivana yllätyksenä. Viime viikolla tapahtui kyllä sellainen edistys jota ei voi olla huomaamatta, mies nimittäin sai muurattua olohuoneen seinän ja kylpyhuoneen. Tässä työn tuloksia:

Kulku kylpyhuoneeseen kodinhoitohuoneesta.

 

Suihkujen paikat

 

Shampoosyvennys

 

Olohuoneen seinä

 

Kodinhoitohuoneen muurattu seinä laatoitetaan samalla laatalla kuin kylpyhuoneen suihkuseinä.

 

Päätyyn tulee takka.

 

Muut väliseinät nouseekin luultavasti päivässä jahka niitä alkaa tekemään, on tuota miehen alaa nääs. Apua, kohtahan pääsee jo tapetoimaan. 🙂 Sitä odotellessa tänään onkin jännä päivä, takka tulee! Huomenna heti postaus sen ihanuuden asennuksesta. Ihanaa viikkoa kaikille! <3

Kommentit (5)

 1. 17.8.2015 - 06:16 Vastaa

  Aivan älytöntä vauhtia kyllä valmistuu… Hienoa!

 2. 17.8.2015 - 06:16 Vastaa

  Aivan älytöntä vauhtia kyllä valmistuu… Hienoa!

 3. 17.8.2015 - 08:52 Vastaa

  Hmm, tuo valmiusaste on kyllä varsin mielenkiintoinen juttu. Meillä nimittäin oli valmiusaste 66 siinä vaiheessa, kun alakerrassa oli kaikki väliseinät jo valmiiksi levytettyinä, takka muurattuna ja sähkövedot tehtyinä ja ylhäälläkin oli jo lattia kipsivalua vaille ja osa väliseinistä paikoillaan. Eli riippuu vähän vastaavasta työnjohtajasta, millaisen todistuksen kirjoittaa 🙂 Alussa nuo prosentit tullee nopeasti kasaan, mutta viimeisten kanssa sitten nyhrätäänkin pitkään 😉 Mutta hienosti teillä etenee siitä huolimatta!

 4. 17.8.2015 - 14:16 Vastaa

  70% kuulostaa hyvältä, loppukiri enää vain häämöttää. Ihanaa aikaa, kun alkaa tulla niitä näkyviä pintoja 🙂

 5. 18.8.2015 - 06:31 Vastaa

  Meilläkin prosentit vaan viuhui silmissä tuonne reiluun 80% aika nopeasti. Sittemmin onkin ollut hikistä ja hidasta hommaa saada niitä loppuja pisteitä kasaan. 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.