Takka tuli taloon!

Eilen oli viimeinkin kauan odottamani päivä, nimittäin takan asennuspäivä. Vaikka takan mitat ovat olleet tiedossa jo pitkään, jännitti silti nähdä miten takka sopii kooltaan olohuoneeseen. Asentajat tulivat raksalle yhdeksän aikoihin niinkuin oli sovittu, ja olivat jo työn touhussa kun saavuimme miehen kanssa paikalle. Mukavia poikia olivatkin, vastailivat loputtomiin kysymyksiini ja kestivät kameran kanssa ympärillä pörräilyä. 😉 Tässä asennusvaiheessa tehtiin kaikki muu, paitsi rappaus ja luukut, jotka tullaan tekemään sitten kun on jo muutenkin sisätiloissa valmista. Meillä tilaukseen kuului myös hormi ja piippu, jotka pojat asensivat. Itse ei tarvinnut tehdä yhtään mitään, sen kun nojasi taaksepäin ja oli kiitollinen että sai laiskotella. 😀 Tässä aikamoinen kuvapläjäys asennuksesta ja lopputuloksesta, mielenkiintoista oli nähdä Stellan asennus.

Alimpana on korotusosa, korvausilmaputkemme kun oli hieman väärässä paikassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kesäpelti

 

 

 

 

 

Hormi on Schiedel Isokern harkkohormi

 

 

 

 

 

Piippu ja juuripellitys sisältyivät kauppaan.

 

 

 

Ihan suotta jännitin takan kokoa, on juuri sopiva! Testailin jo lattialla istuen miten tuli näkyy eri puolille huonetta, tosin ilman tulta, antaa nyt kuivua toisen rauhassa. Onneksi mukana tuli ohjeet kuinka takan lämmittäminen tulee aloittaa, täytynee perehtyä niihin ennen kuin kaivaa tikut esiin. 😉
Takan meille toimitti TakkaCenter ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen palveluun. Enkä sano näin koska teemme yhteistyötä, vaan koska kaikki meni kuin oppikirjoissa. Myyjä oli asiantunteva ja otti kaiken huomioon, hänen kanssaan yhteydenpito sähköpostitse sekä puhelimitse toimi todella hyvin. Asentajistakaan ei ole mitään negatiivistä sanottavaa, paikalle tultiin kun oltiin sovittu, takka oli asennettu 3,5 tunnissa, ja yhtään roskaa ei jäänyt jälkeen. Iso plussa pojille vielä siitä että olivat aivan mahtavia tyyppejä. 🙂 Kyllä nyt kelpaa, odotan jo niin innolla pimeetä ja kylmää talvea jonka vietän takkatulen ääressä. <3

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.