Onko väliovilla väliä?

Olen päätynyt siihen lopputulokseen että on. Väliovet näkyy kodissa joka puolelle, oleskelutiloihin näkyy makkareiden ym. ovet ja itse makuuhuoneissa ovi on myös esillä, varsinkin jos huoneesta käynti esim. vaatehuoneeseen. Aluksi mielessäni oli ihan perus peiliovet Bauhausista, mutta kun aloin selaamaan nettiä ja tutustumaan väliovien ihmeelliseen maailmaan, aloin epäröimään. Kun vielä kerta toisensa jälkeen löysin itseni Jeld-Wenin sivuilta heidän oviaan ihailemasta, oli päätös selvä. Minä panostan välioviin. Niinpä saadessani mahdollisuuden tehdä ovien tiimoilta yhteistyötä Jeld-Wenin kanssa, ei ollut riemulla rajaa. 🙂 Jeld-Weniltä saa niin massiivi- kuin kevytrakenteisia ovia, ja valikoimasta suurin osa on valmistettu Suomessa, iso peukku siitä! Itse päädyin kevytrakenteiseen oveen makuuhuoneiden, vaatehuoneen, vessan ja kodinhoitohuoneen suhteen, eteisen ovi on massiivipuurunkoinen. Jeld-Weniltä löytyi myös kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana kylpyhuoneen ovi. Siihen kun sai vielä lämpökäsitellyn haapakarmin, niin olin myyty. Mutta pidemmittä puheitta, saanen esitellä: Kotimme väliovet!

 

Easy Effect Polku

Makuuhuoneiden, vaatehuoneen, vessan, ja kodinhoitohuoneen ovet tulevat olemaan Jeld-Wenin  Easy Effect clever line- mallistosta. Kaikki jotka ovat blogia enemmänkin lukeneet, lienevät jo huomanneet että olen varsin laiska siivoaja. Entisessä asunnossamme oli peiliovet ja pölyjen pyyhkiminen ”peilien ulokkeista” oli todella rasittavaa puuhaa. Niinpä halusin oven jonka kanssa ei samaa ongelmaa olisi ja tässähän se on. Kauniin yksinkertainen Suomessa tehty ovi, jossa silti on sitä jotakin. Tykkään!

Advance line Unique 503

Eteisestä tullaan sisälle Advance linen Unique 503 massiivikehysoven kautta. Mies halusi että eteisen ovessa olisi ikkuna, minä taas en. ( takaraivossa oli kauhukuva sormenjälkien täyttämästä isosta lasipinnasta ) No, tässä vaihtoehto johon molemmat ovat tyytyväisiä. 😉 Ulko-ovessa olevat neliöt toistuvat kivasti eteisen ovessa jatkuvuutta tuoden. Unique on myös valmistettu Suomessa.

 

Spa Advance line Squarew Plus

Pesulle sujahdetaan Spa Advance linen Squarew Plus– lasiovesta, joka luontevasti jatkaa neliömäistä linjaa. Kuten jo aiemmin mainitsin, karmit tulevat lämpökäsitellystä haavasta, josta myös kylpyhuoneen katto on. Painikkeeksi valitsin lukittavan version, kuva alapuolella.

Muihin oviin valitsin Stockholm- painikkeet.

Myös karmit tulevat Jeld-Weniltä, joten helpolla pääsi kun sai kaiken yhdestä paikasta. Yhtään en ollut aiemmin tajunnut miten monta muuttujaa on väliovien valinnassa, mutta toisaalta se on aivan mahtavaa, koska voi valita juuri itseään miellyttävän kokonaisuuden. Toinen asia mitä olen viime ajat pähkäillyt, on innostukseni neliöihin. Sitä mistä innostus on tullut en tiedä, mutta loputulos on, että neliö toistuu talon ulkopinnoissa ja nyt myös sisällä. <3

Jos väliovien hankinta on mielessä tai haluat muuten vaan tutustua valikoimiin, suosittelen käymään Jeld-Wenin kotisivuilla. Siellä on myös laajasti tietoa mitä tarvitsee muistaa ja ottaa huomioon ovia valitessa, itselle oli iso apu sisäoven valintaoppaasta. Menossa on myös sisustushaaste jossa eteisensä esittelemällä voi voittaa 500€ arvoiset Jeld-Wen ovet. Kilpailuun tästä. Vielä kaikille kaltaisilleni hätähousuille muistutuksena että väliovilla on usein noin 5 viikon toimitusaika, joten ei kannata jättää viime tippaan ovien hankintaa. Itselleni toimitusaika tuli yllätyksenä mutta onneksi ei ole hoppu. 🙂

 

Kommentit (3)

 1. Anonyymi
  12.10.2015 - 19:02 Vastaa

  Mistä lopulta tilasit nuo ovet?

 2. 12.10.2015 - 20:39 Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 3. 12.10.2015 - 20:42 Vastaa

  Jeld-Wenin edustajalta. Jos ovien hankinta mielessä, heidän sivuiltaan näkee kaikki jälleenmyyjät. 😊

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.