Niin vaan pysyy tuleva talvi pihalla, mies asensi nimittäin muutama viikko sitten ulko-ovet. Talopakettiin kuuluva ulko-ovi olisi ollut kuusiruutuinen perinteisen näköinen malli, ihan hieno, mutta ei niinkään meidän näköinen. Niinpä maksoimme hieman ekstraa ja vaihdoimme oven mieluisemmaksi. Ulko-ovi on Kaskipuun Viitasaari mallistosta ja tykkään oikein kovasti. Lukot ja painikkeet hain Akaan Lukosta Kylmäkoskelta. Painikkeen nimeä en muista, mutta joku abloyn ihan peruspainike se on. Avaimiksi otin kopiosuojatut avaimet, hintaero kun tavallisiin ei ollut mitenkään suuri. Palvelu Akaassa oli jälleen kerran mahtavaa, aamulla tein tilauksen ja iltapäivällä hain tuotteet. 😀 Oma mies asensi lukot joten asennusta en osaa arvioida, mutta asiakaspalvelu oli kympin luokkaa. Lukoistahan tietämykseni oli nolla mutta onneksi myyjä tiesi niin ei itse tarvinnut. 🙂 Suosittelen lämpimästi Akaan Lukkoa, hinta-laatusuhde ja palveluhenki ovat kohdillaan.

 

Ulko-ovi
Yksityiskohdat on huolella tehty.

 

Kodinhoitohuoneen ovi

 

Terassin ovi

 

Varaston ovi

Kyllä siinä pikkusen jopa liikuttui kun ensimmäisen kerran avasi oven omaan kotiin. <3