Väliseiniä ja pohjamaalia

No nyt on konkretisoitunut tila hyvin, meillä on nimittäin väliseinät! Alkuperäiseen pohjapiirrokseen tehtyihin muutoksiin olen tosi tyytyväinen, nyt minulla on hyvänkokoinen toiletti ja iso vaatehuone. Arvostan. 😉 Lähes kaikki seinät on saanut jo pohjamaalinkin, viimein jotakin näkyvää. Laitettiinpa tuossa yksi päivä takkaankin tuli ensimmäisen kerran. Ihana mies oli tehnyt pikku yllärin ja hakenut mun lempparijuttuja kuten juustosnacksuja ja pullon punkkua, ensimmäistä takkatulta juhlistamaan. Niin vaan alkaa raksakin tuntumaan kodilta. <3

Yllätys!
Ensimmäinen pikku tuli

 

Vaatehuone
Mun vessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aikamoista vauhtia on raksa edennyt, olen kyllä kovin ylpeä tuosta miekkosesta että jaksaa tehdä pitkää päivää meidän kodin eteen. <3 Vaikka välillä tuntuukin että raksaaminen syö koko parisuhteen, niin ainakin tällä hetkellä on sellainen olo että ollaan me loppupeleissä kuitenkin hyvä tiimi. Huomenna voikin sitten olla jo ihan eri fiilis. 😉
Ihanaa viikkoa kaikille ja muille raksaajille tuhannesti tsemppiä syksyn pimeneviin iltoihin!

Kommentit (4)

 1. 7.9.2015 - 22:21 Vastaa

  Mäpä kävinkin lauantaina kattomassa että miltä näyttää. Ja TODELLA hyvältä näytti.
  Ihan rehellisesti sanottuna ootte edennyt ihan älyttömän nopeesti. Miehelle tsemppiä. ..

 2. 12.9.2015 - 18:49 Vastaa

  Hyvin etenee 🙂 Ja ihana tuo yllätys. Nyt kun itsellä alkaa olla loppusuoralla, niin vaikka aika lailla kiristelikin hermoja olla paljon yksin lasten kanssa, ei tämä raksa-aika kuitenkaan parisuhdetta kaatanut =D Tsemppiä syksyyn teille!

 3. 16.9.2015 - 17:01 Vastaa

  Kiitos Timmy! Mahdotonta tahtia tää kyllä tuntuu edistyvän, lauantaina olisi jo tapetoinnin aika. :O

 4. 16.9.2015 - 17:03 Vastaa

  Kiitos tsempistä! Yllätys oli kyllä oikein kiva ja tuli hyvään saumaan kun oli hermot hieman kireellä. 😀 Varmasti ollut rankkaa kun on joutunut olemaan paljon yksin lasten kanssa mutta ihanaa että selvisitte siitä. 🙂 Juuri kävinkin katsomassa että siellä on ihan juuri muutto edessä, onnea vielä kerran! 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.