Laattavalinnat

Meille tulee Unidrainin seinän viereen asennettava lattiakaivo, joten saatoin valita isot laatat kylpyhuoneen lattiaan. Jo ihan rakentamisen alussa pongasin Toijalan Rakennustarvikkeesta aivan ihanan, beigen laatan. Vaikka kävin muuallakin laattoja katsomassa, ensimmäinen valinta pysyi, eikä kaduta pätkääkään. Laatan elävä pinta on todella kaunis, ja jokainen laatta on hieman erilainen, omanlaisensa. Beigeä laattaa tulee kylpyhuoneen ja saunan lattiaan, sekä suihkuseinälle.

Viikonloppuna aurinkoinen ilma houkutteli ulos ihanuuksia kuvaamaan, täytyyhän näiden saada ansaitsemansa tausta. 😉

 

Focus Beige 31×62

 

 

 

 

 

 

Myös muut laatat löytyivät Toijalan Rakennustarvikkeesta. Beigen laatan kaveriksi valitsin 20×40 kokoisen, mattavalkoisen laatan. Sillä tulee sitten seinät suihkuseinää lukuunottamatta. Pohdin muutaman hetken laitetaanko laatat ihan tavallisella ladonnalla vai tiililadonnalla. Piirsin alkeelliset, mutta hyvin suuntaa antavat mallikuvat molemmista tavoista, ja päädyin tiililadontaan. Suosittelen kuvien piirtämistä jos muuten hahmotus vaikeaa, helpottaa päätöksentekoa kummasti. 🙂

White Mat Waab 104 20×40

 

Iso mattavalkoinen, hieman marmorikuvioinen laatta tulee eteisen, pikku wc:n, ja kodinhoitohuoneen lattiaan. Tässäkin laatassa elävä pinta ihastutti, sitä oli vaan aikas vaikea saada vangittua kameralla. Klikkaamalla kuvat isoksi erottaa paremmin laatan pintakuvioinnin.

 

Geostone Bianco 30×60

 

 

 

 

 

Kodinhoitohuoneessa kaappien alla oleva lattiakaivo esti ison laatan käytön pienessä osassa khh:tta, joten kaappien alle kävin tilaamassa 10×10 laattaa, joka sopii todella hyvin ison valkoisen laatan kanssa. Näin ei tarvinnut tehdä pienellä laatalla koko tilaa.

 

 

Sicily White 10×10

 

 

Myös saunaan tilasin 10×10 laattaa samasta syystä kuin kodinhoitohuoneeseen. Beigen laatan kaveriksi valikoitui harmaa, hyvin pintakuvioinniltaan beigeen laattaan sopiva pikkulaatta. Pikkulaatat jäävät kylläkin lauteiden alle näkymättömiin, mutta itsellä on mielenrauha kun tietää että värit mätsää. 😉

Easy Ivory 10×10

 

Beige laatta oli varastotuote, muut laatat tilaustavaraa. Valkoiset laatat saapuivat kahdessa päivässä, pienet olivat haettavissa jo seuraavana päivänä. Nostipa vielä trukilla laatat peräkärryyn niin ei tarvinnut laatikko kerrallaan nostella. Jälleen siis iso kiitos Toijalan Rakennustarvikkeelle loistavasta palvelusta!

Mitäs tykkäätte valinnoista? 🙂

Kommentit (5)

 1. 5.10.2015 - 19:39 Vastaa

  Erittäin hyvännäköisiä laattoja.
  Minkälaisia saumoja tulee?

 2. 5.10.2015 - 19:39 Vastaa

  Erittäin hyvännäköisiä laattoja.
  Minkälaisia saumoja tulee?

 3. 6.10.2015 - 12:37 Vastaa

  Kiitos 🙂 Valkoisiin laattoihin valkoiset saumat ja beigeen laattaan vaalean harmaat. Tarkoitus et sauma mahd.paljon samanvärinen kuin laatta. 🙂

 4. 8.10.2015 - 10:14 Vastaa

  En malta odottaa kuvia valmiista! 🙂 Meille tuli saumaksi marmorinvalkoista ja vaaleaa harmaata, olen ollut niihin tyytyväinen (nämä huimat 3 vkoa) 🙂

 5. 9.10.2015 - 06:31 Vastaa

  Ei tarvi kauaa odottaa, iso laatta on jo paikoillaan. 😉 Meillä samat saumat. 😀

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.