Koska meillä ei ole huonekaluihin budjetoitu oikeastaan ollenkaan, olen ahkerasti seurannut tori.fi- palstan myynti-ilmoituksia. Sieltä on jo löytynytkin muutama juttu, uusimpana yöpöydät. Uutena yöpöydät ovat tolkuttoman kalliita, eikä oikein löytynyt yhtäkään mikä olisi sytyttänyt. Torista pongasin 50€ yöpöytäparin johon rakastuin heti. En niinkään silloiseen ulkomuotoon mutta siihen visioon minkä sain heti kun näin yöpöydät.

 

 

Sitten tiedossa olikin raakaa duunia, nimittäin vanhan maalin pois hiominen. Meillä on onneksi hiomakone mutta silti hommassa kesti n.3 tuntia/ yöpöytä. Tasainen pintahan ei ole hankalaa hioa, mutta pöytälevyn urat olivat aivan kamalia työstettäviä.

 

Ylläolevissa kuvissa maalit on hiottu ja pinta pesty, seuraavana olikin vuorossa maalaus. Reippaana astelin Toijalan Värikauppaan kyselemään millä maalilla kannattaa maalata jne. Yöpöydät oli elämäni toinen tuunaus joten apu tuli tarpeeseen.  Suosittelen muillekin ottamaan kuvan tuunauksen kohteesta ja kysymään ammattilaisen mielipidettä millä maalilla kannattaa maalata ja mitä pohjatöitä täytyy tehdä. Onneksi täällä Toijalassa on tuo Värikauppa, kauppias ottaa aina asiakseen nää mun puuhailut. 😀 Mukaan tarttui tällä kertaa kuultomaalia hamppu-sävyllä ja jalkojen maalaukseen spraypullo hopeanväristä maalia. Kotona aloinkin heti paukkupullon kanssa puuhasteleen. Jalkojen maalaus oli hyvinkin helppoa ja oli mahtia huomata miten yksityiskohdat pääsivät esiin vaaleamman pinnan avulla.

 

 

Sitten olikin vuorossa enää maalaus. Maalasin pinnat kahteen kertaan ja vaihdoin nupiksi hieman bling blingiä. Lopputulos sopii aivan täydellisesti makuuhuoneen tapettiin ja tyyliin. Mikä parasta nämä pöydät ei ole hinnalla pilattu, tulivat maksamaan alle 80€ eikä kenelläkään ole samanlaisia. 🙂