Esittelyssä kylpyhuoneen ovi

Jottei tule makeaa mahan täydeltä, ajattelin aloittaa uuden kotimme esittelyn yksityiskohdista kuten ovista, hanoista, kiukaasta, liesituulettimesta jne. Ensimmäisenä olisi vuorossa kylpyhuoneen ovi. Väliovet meille tuli Jeld-Weniltä Vääksystä. Kylpyhuoneen oven kohdalla vaatimuksena oli että ovi on lasia, moderni, ja sopii talossa vallitsevaan neliö-teemaan. Squarew Plus lasiovi täytti kriteerit enkä voisi valintaani tyytyväisempi olla. Karmit on lämpökäsiteltyä haapaa, joten passaa hyvin  kylpyhuoneen katon kanssa. Oven painikkeessa on kiinnitetty muotoiluun huomiota ja siitä saa hyvän otteen. Plussaa matan tuntuisesta pinnasta joka ei ole liukas märillä käsillä. Otimme painikkeesta lukollisen version, mutta koska kuvion kohdalta ovesta näkyy läpi, laitoimme myös kodinhoitohuoneen oveen lukon. Ei tarvi sitten vieraiden jännittää kurkkiiko joku. 😉 Kuvaus lähti taas hieman käsistä joten jälleen kerran kuvapläjäys, olkaa hyvä!
Painike
Kylpyhuoneen puolelta

 

 

Neliöteemaa joka ovessa

 

Kuvio

 

Näkymä saunasta

 

Yllättäen Tara menossa mukana. 😀

 

Vilkaisu kodinhoitohuoneen puolelle

 

 

Älä jätä koiraa yksin kylpyhuoneeseen vai miten se oli. 😀

Kuten viimeisestä kuvasta huomaa, kuvion kohdalta näkyy kokonaan läpi, harmaasta ei yhtään.

Nyt kun on talo valmis sisustusta myöten, niin huomaa miten paljon sitä joutui tekemään pieniä valintoja, ja miten isoa osaa ne sitten näytteleekin valmiissa kodissa. Onko muut rakentajat huomanneet saman?

Laitoin eilen jouluvalot ulos ja kuin tilauksesta nyt on maa valkoinen. <3 Taidan siis lähteä lumihommiin tiluksia mittailemaan. Ihanaa viikkoa kaikille!

Yhteistyössä Jeld-Wenin kanssa.

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.