Esittelyssä vierashuone

Muutama päivä ennen jouluaattoa oli jo niin iso jännitys allekirjoittaneella, ettei nukkumisesta tullut mitään. Niinpä yhtenä yönä sain inspiraation laittaa vierashuone kuntoon. Huone oli täynnä muuttolaatikoita ja jätesäkkejä mutta olihan minulla koko yö aikaa. Nopeasti homma hoituikin kun vaan alkoi tekemään, ja aamulla oli huone ihan erinäköinen kuin vielä edellisiltana. Mies joutui heti herättyään laittamaan verhotangon kiinni ja peilit seinillä, mutta säästyipä siivoamiselta joten tasapeli sanoisin. 😉 Peilit ostin Kylmäkosken Kodinilosta kympillä kipale ja sopivat kyllä vierashuoneeseen täydellisesti.

 

 

 

Yöpöydät mies teki edelliseen asuntoomme ja pöytävalaisimet löytyivät kirpputorilta, kympin kappele nekin. Päiväpeitto on vielä hakusessa, sen virkaa ajaa tällä hetkellä helmalakana.

 

 

Maansävyiset tekstiilit tasapainottavat hyvin tapetoidun seinän rauhattomuutta ja pallovalot tuovat tunnelmaa. Silitysrautaa voisi näyttää verhoille ja ”päiväpeitolle” mutta no, mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa. 😉

 

Ebaysta tilattu metallikyltti oli joutunut matkalla hieman kovakouraiseen käsittelyyn. Aluksi harmitti mutta onhan se katu-uskottavampi näin hieman kovia kokeneena.

 

Höyhen- valaisin on paikallisesta sähköliike Tolevasta, nykyiseltä nimeltään Bravida. Valaisin jakaa aika hyvin mielipiteet, toiset inhoaa, toiset rakastaa. Mies inhosi aluksi, mutta nyt kun huone on muutenkin sisustettu, niin myönsi että sopiihan se sinne hienosti. 😀

 

 

Lipasto löytyi tori.fi:stä viidelläkympillä, ja matto on Stemman alennusmyynneistä pongattu satasella. Aluksi piti hieman tuunata lipastoa mutta mieli muuttui, pieni kuluneisuus tuo vaan luonnetta tähän huoneeseen.

 

Punaisena lankana huoneiden sisustuksessa on ollut luoda jokaisesta huoneesta harmoninen ja tarkkaan mietitty kokonaisuus. Vierashuoneen kohdalla visio toteutui yllättävän helposti ja halvalla. Sänky on vanha sänkyni ajalta ennen yhteenmuuttoa ja verhot ostin edelliseen asuntoomme. Lipaston päällä olevat sisustusesineet on saatu lahjaksi. Kaikkiaan vierashuoneen sisustus tuli maksamaan alle 300 euroa. Suosittelenkin etsimään huonekaluja yms. tori.fi:stä ja kirppareilta, toimii hyvin rakentajan lompakolle ja kierrätyshän kannattaa aina. 😉

 

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.