Torstaina tuli muuttolupa ja niin vaan sitä nyt asutaan uudessa kodissa. <3 Aivan huippu fiilis, tuntuu että elämänlaatu parani vallan huomattavasti. Ihan sellaiset pikkuasiat, kuten hanasta heti tuleva kylmä vesi, lämmin lattia jalkojen alla ja se ettei tarvi ravata rappuja, tekevät tästä todellakin kaiken vaivan arvoista. Hyvin kesti avioliittokin vaikka puolessavälissä olikin molemmilla jaksaminen kovilla. Olen todella ylpeä tuosta paremmasta puoliskosta, niin hienoa työtä on tehnyt rakentaessaan meille oman kodin. <3 Loppuvaiheessa jäi tämä blogi aikalailla hunningolle kun oli tuhat ja miljoona asiaa, mutta lupaan että ensi viikolla taas alkaa tulemaan päivityksiä tasaisesti kun alan esittelemään uutta kotiamme. Tähän hätään en jaksanut alkaa kameraa kaivamaan, mutta puhelimesta löytyi muutamia kuvia joten laitetaanpa ne tähän.

Kylpyhuoneen valaisin

 

Kylpyhuoneen vedinnupit

 

Eteisestä sisälle

 

Keittiötä

 

Makkaria

 

Takan lukunurkkaus

 

Tyttöjen wc 😉

 

Olohuonetta
Vaikka talo valmistuikin niin bloggaaminen ei lopu vaan siirtyy enemmän sisustuspainotteiseksi.
Iso kiitos kaikille jotka olette tsempanneet ja auttaneet projektin aikana niin ”tosielämän” kuin bloginkin puolella, olette ihania! <3 Iso kiitos myös kaikille lukijoille kun olette jaksanut roikkua mukana, on tämä bloggaaminen ollut aikamoinen henkireikä tässä kaiken hulinan keskellä, joten kiva ettei ole tarvinnut seinille kirjoitella. 😉
 Mahtia viikonloppua kaikille!