Muutama sana viime vuodesta

Niin vaan jälleen vaihtui vuosi ja on uusien kujeiden aika. Viime vuonna tuli ylitettyä itsensä moneen kertaan ja luotua jotain mitä ei osaa vieläkään oikein todeksi uskoa. Meillä on oma koti. Ei asunto tai kämppä, vaan koti. Koti, jossa ympärilleen katsoessaan näkee oman työnsä jäljen, jossa yksityiskohdat tuovat muistoja, ja missä on vaan niin hyvä olla. Tästä kodista on hyvä ponnistaa uuden vuoden haasteisiin niin työrintamalla kuin vapaa-ajallakin. Teinitytön huoneessa oleva kyltti tiivistää viime vuoden täydellisesti:

Kuvittelin meillle oman kodin, ja kovalla työllä kuvitelma muuttui todeksi. Nyt onkin jo uudet unelmat ja haaveet, ja kunhan vaan jaksaa uskoa itseensä ja unelmiinsa niin mikään ei ole mahdotonta. <3
 Loistavaa uutta vuotta ihanat lukijat ja kiitos viime vuodesta, muistakaa unelmoida! 😉

Kommentit (3)

  1. 2.1.2016 - 10:37 Vastaa

    Hyvää uuttavuotta myös teille!

  2. 2.1.2016 - 10:37 Vastaa

    Hyvää uuttavuotta myös teille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.