Suihkut ja hanat

Meidän suihkut ja vesihanat ovat Hansgrohelta. Moni putkari kehui Hansgrohen hinta-laatusuhdetta, ja nyt kun on ollut käytössä muutaman kuukauden, niin olen kyllä tosi tyytyväinen. Käsihanat paitsi miellyttävät silmää muotoilullaan, ovat myös käytössä hyvät. Kahva on mukavan leveä joten siitä saa hyvän otteen ja vesi tulee pehmeästi ja roiskumatta, vaikka hana on aika korkea. Myös hanojen eräänlainen jämäkkyys miellyttää, ei tunnu ihan vempulalta. 😀

 

 

 

 

Hanojen mukana tuli PushOpen- pohjaventtiilit ja ovat niin näppärät. Enää ei tarvi etsiä tulppaa kissojen ja koirien kanssa. Venttiili painetaan alas kun halutaan ettei vesi poistu altaasta ja uudestaan painamalla saa taas veden virtaamaan. Pesuallashanoihin otin myös bideet molempiin.
Myös suhkut ovat olleet mahti ostos. Sadevesisuihku on sellaista arjen pientä luksusta jota edellisessä asunnossa kaipasi. Suihkulautaset ovat 30cm leveät, joten vettä tulee ihan kiitettävästi. Suihkuissa on select- toiminto niin lautasessa kuin käsisuihkussakin. Molemmissa pystyy valitsemaan kolme eri toimintoa joilla vesi tulee alas joko enemmän sateen tapaisesti, tai sitten kaatosade- meiningillä.
Hieman huonosti noista videoista sen eron huomaa mutta laitanpa kuitenkin. 🙂 Sitten vielä kuvia:

 

 

 

Näkymä saunasta

 

Select- nappi

 

 

Valkoisesta lautasesta ei kalkkijämät erotu mikä on plussaa siivouksen kannalta. Select- nappi on lautasessa, mikä on lyhyiden kohdalla huono kun eivät siihen ylety.

Suihkut: Raindance Select 300 2 jet Showerpipe, valkoinen/ kromi
Pesuallashanat: Metris 110 Bidette pesuallashana PushOpen- pohjaventtiilillä, kromi
Kylpyhuoneen laatat: Toijalan Rakennustarvike

Sellaiset suihkut ja hanat meillä, keittiön hanan esittelenkin sitten erikseen. Hyvää loppuviikkoa kaikille! 🙂

Yhteistyössä Hansgrohen kanssa.

Kommentit (2)

 1. Anonyymi
  25.10.2016 - 21:01 Vastaa

  Hei!
  Olisiko mahdollista saada käyttökokemuksia tuosta keittiön hanasta? Samanlainen hana täälläkin harkinnassa, joten olisi tosi kiva kuulla, miten se on teillä toiminut.

 2. 26.10.2016 - 21:17 Vastaa

  Moi!

  Se onkin unohtunut täysin! Kiitos kommentista, otankin heti työn alle postauksen teon. 😊

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.