Väliovia ja stailauksen harjoittelua

Meillä on kaikissa huoneissa väliovina Jeld-Wenin Easy Effect Polku– laakaovet,  paitsi eteisen väliovena on Unique 503- massiivikehysovi. Miksi juuri nämä ovet, sen voit lukea Onko väliovilla väliä- postauksesta. Tykkään ovista aivan mielettömästi. Neliökuvio ei hyökkää silmille vaan on kaunis yksityiskohta katsella. Lisäksi ovet kruunaavat neliöteeman ja erottavat kotimme massasta. Sen tekee tietenkin myös reippaasti käytetyt värit, mutta en olisi uskonut että väliovet vaikuttaisivat sisustukseen näin paljon. Välioveen kun ei pahemmin kiinnitä huomiota ennen kuin se on jotenkin valtavirrasta poikkeava. Suosittelenkin kaikille rohkeasti kokeilemaan jotakin erilaista, nykyään kun on valikoimaa vaikka millä mitalla. Itse taidan seuraavaan taloon ottaa jotkut kivan väriset väliovet ja tuoda niillä(kin) väriä sisustukseen. 😉

 

Ovikuvia napsiessa ajattelin kokeilla miten stailaus luonnistuu. Rekvisiittana tuli käytettyä mitä nyt vain sattui nurkista löytymään. Kamalan hauskaa puuhaa kyllä, täytyy alkaa harrastamaan tätä enemmän. Tämän tiimoilta saikin taas hyvän syyn penkoa kirpparilta kaikenlaisia aarteita. Ainoa huono puoli on että joutuu illan laitella tavaroita niiden omille paikoille. 😀

 

 

 

Eteisen väliovi on ihan lemppari, oven neliöt toistuu keittiön matossa ja pöydän yllä olevassa valaisimessa.  Korotettu tiskikone on muuten arjen pelastus, korotuksen takana olevat tiskit kun ei hyppää heti silmille sohvalla kölliessä. 😉

 

 

 

 

On ollut ihana huomata että oman vaiston seuraaminen kannatti. Kotimme poikkeaa aika paljonkin nykyajan trendeistä mutta kaikki täällä sopii yhteen, niin värit kuin muodotkin. Lopputuloksena on harmoninen kokonaisuus, jota katsellessa aina löytyy jokin uusi yksityiskohta tai yhtenäisyys jota ei ollut aiemmin huomannut. Rohkeasti siis seuraamaan omaa visiota vaikka matkan varrella saakin luultavasti kuunnella ihmettelyä, oman näköisen kodin eteen kannattaa kuunnella muutama poikkipuoleinenkin sana. 😉

Kaikille naisille ihanaa naistenpäivää! <3

Yhteistyössä Jeld-Wen

 

Kommentit (2)

  1. 10.3.2016 - 10:16 Vastaa

    Ihanan näköistä, väliovilla on väliä 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.