Romantiikkaa ja blingiä, esittelyssä makuuhuone

 

Makuuhuoneen kuvat olen ottanut jo aikoja sitten, mutta inspiraatio itse jutun kirjoittamiseen on puuttunut. Lieneekö kevät tehnyt taikojaan mutta nyt on inspiraatio palannut, joten eiköhän esitellä se viimeinenkin makuuhuoneemme. Aiemminhan omat postauksensa ovat saaneet vierashuone ja teinitytön huone. Makuuhuoneen tapetti on Toijalan Rakennustarvikkeesta ja se on ollut koko sisustuksen inspiraationa. Romanttiset koukerot toistuvat kirpparilta löydetyssä kynttelikössä, seinävalaisimissa ja yöpöytien rungoissa. Vanhaa aikaa henkivä sininen on saanut värikavereikseen mustan ja bling blingiä tuovan hopean. Musta sängynpääty, verhot, valaisin ja peili ryhdittävät tilaa ja kokoavat värimaailman yhtenäiseksi. Blingiä löytyy kaappien ja yöpöytien vetimistä, seinävalaisimista ja tietenkin kattovalaisimesta joka on kaiken blingin äiti. 😉 Pehmeyttä huoneeseen tuo harmaa-sininen 2×3 metriä suuri matto, tapetin kohokuvion värinen päiväpeitto, valkoiset koristetyynyt sekä sängynpäädyssä oleva valkoinen torkkupeitto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yöpöydät tuunasin rakennusaikana, niidenkin värimaailma on otettu tapetista. Jos haluat nähdä millaiset ne olivat ennen, kurkkaa tästä.  Vetimet tilasin jostakin sisustuskaupasta netistä, en vaan saa millään nimeä päähäni. Seinävalaisimet on myös netistä ja matto Stemmasta. Muu löytyikin sitten jo valmiiksi omasta takaa.

Eipä ole ennen tullutkaan sisustettua niin että on ottanut kaiken inspiraation tapetista. Hiemanhan se toi haastetta mutta toisaalta helpottikin urakkaa kun värimaailma ja tyyli oli selvillä. Kannattaa kokeilla! 🙂

Kommentit (10)

 1. 25.4.2016 - 13:10 Vastaa

  Aivan ihanat noi värit <3 ja hienosti oot yhdistelly romantiikkaa ja kimmallusta.. Aivan mahtavaa 😉

 2. 25.4.2016 - 15:48 Vastaa

  Huikean hieno! Uskomattoman hienosti ja taitavasti olet suunnitellut tapettiin sopivan kokonaisuuden. Minä huomasin että kuviollisen tapetin kanssa on hiukan monimutkaisempaa sisustutaminen ja mm verhojen valinta.

 3. 25.4.2016 - 20:44 Vastaa

  Hienosti olet kyllä saanut luotua Kokonaisuuden isolla K:lla! Täällä vasta harjoitellaan paperille omia suunnitelmia 😀

 4. 26.4.2016 - 18:16 Vastaa

  Tässähän ihan punastuu, kiitos <3

 5. 26.4.2016 - 18:19 Vastaa

  Kiitos kaunis <3 Huomasin kanssa et siinä joutuu ottaan huomioon varsinkin tekstiilit ettei mene liian sekavaksi kokonaisuus. Toisaalta taas oli helppoa kun oli heti selvää että niiden osalta pysyttävä ihan simppelissä kuosissa. 😉

 6. 26.4.2016 - 18:21 Vastaa

  Kiitos <3 Aika kauan täälläkin harjoiteltiin ennen toteutusta. 😀 Nyt jo ikävä suunnittelemista kun on kaikki valmista. Täytynee alkaa kohta taas rakentaa. 😉

 7. 2.5.2016 - 10:48 Vastaa

  Voi miten upea kokonaisuus ja kauniita yksityiskohtia! Etenkin nuo vetimet ovat todella upeat 🙂 Vautsi!

 8. Anonyymi
  26.5.2016 - 16:57 Vastaa

  Taivaallinen rahi!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.