Meille tuli sälekaihtimet jo kuukausia sitten mutta olen ollut niin kovin laiska blogin päivittämisen suhteen, että nyt vasta sai aikaiseksi tehdä niistä jutun. Sälekaihtimia pohtiessa minulla ei ollut mitään käryä paljon ne voisivat maksaa, puhutaanko satasista vai tonneista. 😀 Netistä yritin hintatietoja löytää mutta ei mitään saumaa. Tuttu suositteli Tampereen Kaihdinmyyntiä ja sinne tieni veikin, näppärästi yhdistin vielä työasiat kyseiseen käyntiin. Työjutut läpikäytyä aloimme miettiä meille sopivia sälekaihtimia. Värivaihtoehtoja metallisälekaihtimiin oli vaikka miten, mutta päädyin valkoiseen kun on tullut nuo seinät sudittua jo aika värikkääksi. Myös puusälekaihtimiakin oli tarjolla mutta tähän pirttiin metalliset sopii paremmin.

En ollut aiemmin törmännyt integroituun käyttölaitteseen mutta mallin nähtyäni ei ollut enää paluuta entiseen. Integroitu on hieman kalliimpi kuin perusratkaisu mutta voi kuinka kätevä. Narut eivät roiku koirien syötävänä vaan ovat kauniisti piilossa.

Niin oli valinnat tehty ja ostopäätös alkoi olemaan varma. Kävipä vielä niin hyvin että toimari oli menossa Lempäälään mittauskeikalle palaverimme jälkeen ja lupasi sen jälkeen ajaa Toijalan kautta tarkistusmittaamaan meidän ikkunat ja tekemään tarjouksen. Niinpä lähdettiiin eri teille ja tavattiin taas tunnin päästä meillä. Tarkistusmittaus oli nopeasti tehty ja tarjous oli n. 460€, tarkkaa lukua en muista. Niinpä laitettiin kaihtimet tilaukseen ja asennus oli jo seuraavalla viikolla. Itse en ollut kotona kun asentaja tuli mutta hyvin oli kaihtimet asennettu eikä mitään roskia missään. Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen Tampereen Kaihdinmyyntiin, palvelu aivan erinomaista ja tuotteissa hinta-laatusuhde kohdillaan. Pisteenä iin päälle kaihtimet valmistetaan Orivedellä joten taas pystyi suosimaan kotimaista. <3

Yksin ei tarvinnut videoita kuvata. 😀
Jos muutkin pohtivat mitä tulisi sälekaihtimet maksamaan niin kaihdinliikkeen kotisivuilla on näppärä laskin jolla voi laskea hinnan.
Ja sitten arvontaan! 
Blogin kävijämäärämittarin mukaan kolkutellaan jo 50000 kävijää, joten sen kunniaksi arvon 60€ lahjakortin GRANIT– sisustusliikkeeseen. Kortti käy sekä nettikaupassa että liikkeessä. Säännöt ovat seuraavat:
Kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla oletko löytänyt suosittelujen kautta mahtavaa asiakaspalvelua rakentamiseen liittyvissä kaupoissa, saat yhden arvan.
Tykkäämällä Kulti ylitin budjetin- facebook- sivusta, saat toisen arvan.
Jakamalla tämän postauksen linkin facebookissa blogin sivuilta, saat vielä yhden arvan.
Kommentoidessa kerro monella arvalla olet mukana arvonnassa. Jos kommentoit anonyyminä, lisää kommenttiin sähköpostiosoite niin saa yhteyden jos onni suosii. Lahjakortti arvotaan Juhannuspäivänä, onnea arvontaan! 🙂