Arvonnan voittaja

Arvonnan voittajan arpominen hieman venähti sairastelun takia mutta nyt on onnetar tehnyt työnsä ja
lahjakortin GRANIT- sisustusliikkeeseen voitti Anri Siren. Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! <3 Täällä vielä veto pois mutta viikon päästä alkaa kesäloma ja sitten on taas aikaa ja voimia päivitellä blogiakin. Vielä olisi jäljellä keittiön, olohuoneen, tyttöjen vessan ja kodinhoitohuoneen esittelyt joten kirjoiteltavaa riittää. 🙂

IHANIA KESÄPÄIVIÄ SINNE RUUDUN TOISELLE PUOLELLE!

Kommentit (2)

  1. Anonyymi
    21.7.2016 - 20:03 Vastaa

    Heippa! Kiinnostaisi tietää hieman Helmitalosta. Ootte ilmeisesti olleet tyytyväisiä? Saiko ikkunoiden paikkaa/muotoa helposti muutettua? Teillä on ilmeisesti ulkoseiniäkin siirretty? Kiitos jos jaksat vastata 🙂 -Marika

  2. 24.7.2016 - 22:11 Vastaa

    Moi!
    Ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä! Tuosta ikkunoiden paikkojen muutosta en osaa sanoa mutta ainakin meillä onnistui kun halusimme vessan vaatehuoneen paikalle ja siihen ikkunan. Muuten meillä on sama jalohelmi kuin kuvissa mutta käänsimme pohjan peilikuvaksi. Suosittelen sopimaan tapaamisen ja käymään juttelemassa niin saa enemmän tietoa mahdollisuuksista. 😊

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.