Työkuvioiden tiimoilta sain hommaksi sisustaa Lempäälän RealParkin uuden saunatilan. Tiloissa oli jo pinnat tehty joten pääsin suoraan sisustamaan. Harmaat seinät ja hiottu betonilattia tekivät tilasta tehdasmaisen ja pohjaratkaisu oli vähintään mielenkiintoinen kapeine kohtineen ja seinänvieruspylväineen. Haastetta siis riitti mutta sehän ei allekirjoittanutta haittaa.

Hetken pohdittuani nousi mieleen musiikkiteema. Mikäs tuollaiseen rosoiseen tilaan sopii paremmin kuin vinyylit seinälle, legendoja tauluihin ja punaista tuomaan väriä. Pohjan takia tilaan oli mahdotonta mahduttaa pitkää kahdeksan hengen ruokapöytää, joten yhdistin kaksi ikean neljän hengen pöytää neliönmalliseksi pöydäksi. Kun pöydät pitää yhdessä niiden ääreen mahtuu kuusi henkeä ja jos ne vetää erilleen ja irti seinästä ruokailun ajaksi, tulee tilaa jo 12 hengelle. Taulujen kehykset hain Ikeasta ja julisteet sekä vinyylit antikvariaatista Tampereen keskustasta. Sitten huonekalujen metsästystä, hieman askartelua ja muutamat raivarit Ikean kehysten kanssa.

Alla puhelimella napatut muutamat ennen -kuvat:

 

 

 

Ja lopputulos näyttää tältä:
Pukuhuone

 

Saunaan mahtuu isompikin porukka.

 

Suihkuja löytyy peräti neljä kappaletta.

 

Näkymä pukuhuoneen ovelta.
Elvis rokkaa ruokapöydän yllä.

 

Sohvan yläpuolella poseeraa Led Zeppelinin pojat.

 

 

Teeman mukaisesti sohvapöydän lasin alle sujahti muutama vinyyli.

 

 

 

 

Vanhojen cd-levyjen kansista syntyi ylempi taulu ja alempaan pääsi itse cd:t.
Terassilla oli jo kalusteet joten sinne laitoin vain liinan ja tekosaniaisen väriä tuomaan.
Myös keittiö löytyy.

Tilat ovat myös vuokrattavissa joten jos haluaa katsella kätteni jälkiä lähempää, niin SaunaOnline.fi:stä löytyy varauskalenteri ja lisätietoja.

Itse olen varsin tyytyväinen lopputulokseen, mitäs te olette mieltä? 🙂