Kirjoituspöydän uusi ilme

Jo rakennusvaiheessa tuunasin teinin huoneeseen tori.fistä ostetun kirjoituspöydän mutta jutun kirjoittaminen jotenkin jäi. Onneksi ei ole mikään kiire tässä valmiissa maailmassa joten postaus ajanee asiansa näin jälkikäteenkin. 😉

 

Pöytä oli ihan ok kuntoinen ja hyvänkin näköinen kauempaa, mutta lähempi tarkastelu paljasti muutoksen tarpeen.

Pöytälevy oli naarmuinen ja elämää nähnyt, lisäksi valkoisen maalipinnan alta näkyi kellastumia.

Ei siinä auttanut kun ryhtyä siihen kaikista työläimpään hommaan tuunauksessa, eli vanhan maalin ja lakkapinnan pois hiomiseen. Pöytälevy oli vielä helppo nakki mutta laatikostojen urat ja koristeelliset jalat saivat puremaan huulta muutamankin kerran.

 

 

 

 

 

Vaikka oli hiomakonekin käytössä, meni hiomiseen parikin tuntia. Onneksi oli hieno ilma ulkona niin pystyi rauhassa väkertämään.
Jostakin syystä itse maalausvaiheesta ei ole kuvia, lieneekö ollut niin hektinen toimenpide. 😀 Joka tapauksessa hionnan jälkeen pyyhin pinnat hyvin kostealla ja aloin sutimaan pöytää kalustemaalilla vaaleansiniseksi. Laatikostojen etuseiniin liisteröin samaa tapettia mitä on teinin huoneen seinällä ja vetimet vaihdoin astetta säihkyvempiin.

 

 

Vaikka tuunauksessa hommaa olikin, sen myötä pöytä sai kaivatun kasvojen kohotuksen ja tulee olemaan vielä pitkään käytössä. Tässä kun on pari vuotta ehtinyt tuosta projektista toipua, niin seuraavaksi olisikin edessä vieläkin haastavampi hiottava eli pinnasängyn tuunaus. No, tästä postauksesta sai hyvän muistutuksen siitä, että lopputulos on kovan työn arvoinen. 🙂

( Taidan kyllä pinnasängyn kohdalla yrittää huijata miehen hoitamaan tuon hiomisvaiheen. 😛 )

Kommentit (0)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.