Niinhän tässä pääsi käymään, että rakennuskärpänen puraisi jälleen ja tuli varattua uusi tontti Akaasta. Kaksi vuotta sitten marraskuussa muutettiin uuteen kotiin ja paljon on sen jälkeen ehtinyt tapahtua. Ensin iloksemme ja harmaita hiuksia tuomaan saapui Arska, saksanpaimenkoira Espanjasta. Viime vuoden lopulla taas saapui maailmaan ihmeistä suurin, pieni poikavauva, mullistamaan niin arjen kuin juhlankin. Meille luonnollinen jatkumo perheenkasvun myötä on vetää raksakuteet niskaan, tarttua vasaraan ja rakentaa uusi koti. Ehkei nyt ihan niin hopulla, jos nyt ensin kuitenkin suunnitellaan tämä vuosi ja aloitetaan rehkiminen keväällä 2019. Allekirjoittaneella on uusi talo jo pitkälle mietittynä niin päässä kuin paperillakin. Tämän talon olen itse suunnitellut juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi, suomeksi sanottuna tiedossa on lisää neliöitä, paljon väriä ja arkea helpottavia ratkaisuja.

Niinpä kevään myötä heräilee myös blogi, tervetuloa seuraamaan suunnitelmia ja niiden etenemistä!

ps. Mitä tykkäätte uusista sivuista? Uuden projektin kunniaksi blogi muutti uuteen osoitteeseen ja sai uuden ilmeen, kiitos taitavan veljeni. <3

Kevättä odotellen

Elina