Niin vaan aika rientää, kolme vuotta ollaan ehditty asua tässä ihanassa ensimmäisessä talossamme. Todella tyytyväisiä ollaan vuosien aikana oltu niin taloon kuin asuinalueeseenkin mutta nyt on tullut aika siirtyä isompiin neliöihin ja alkaa rakentamaan taloa numero 2. Ei sen puoleen, hyvin me tähänkin mahduttaisiin vaan rakennuskärpänen kun on kerran pahasti puraissut, niin ei sitä oireiden iskiessä auta muu kuin aloittaa se puuha uudelleen. Asuinaluehan meillä ei muutu, vaan tontti on hankittu tuosta kivenheiton päästä, näin ihanasta naapurustosta kun ei tahdo luopua.

Miksi myyn taloamme itse?

Haikein mutta myös innostunein fiiliksin näpyttelin reilu viikko sitten etuovi.comiin talostamme myynti-ilmoituksen. Moni ihmetteli meinaanko myydä itse ja miksi en ota välittäjää. Myin edellisenkin asuntomme itse ja koska kuvien otto ja ilmoituksen teko sujuu, ja itsellä tietotaito talosta ja myynnissä huomioon otettavista jutuista riittää, en nähnyt tarpeelliseksi palkata välittäjää.

Saa nähdä vaikuttaako itse myyminen kiinnostuneiden määrään, ihmisillä kun edelleen on harhaluulo että välittäjällä olisi jonkinlainen vastuu kaupoissa. Näihin ei ole, vaan vastuu on aina myyjällä. Itse kun myyn, niin osaan kertoa myös muista asioista kuten naapurustosta, lenkkipoluista, harrastusmahdollisuuksista ja talon toiminnoista. Näitä tietoja itse kyselin kun kävimme paljon asuntonäytöissä ja usein olisi toivonut omistajan olevan paikalla vastaamassa, koska harvemmin välittäjä osaa tuollaisiin kysymyksiin vastata.

Tietenkin sekin kuka talon mahdollisesti ostaa on hyvinkin kiinnostavaa. Samaan naapurustoon kun jäädään niin onhan se kiva tietää millaisia mahtavia tyyppejä saadaan porukkaan mukaan. <3

Talomme myynti-ilmoituksen voi käydä katsomassa täältä.

Jos hakusessa on oma tupa niin ota yhteyttä ja tule katsomaan olisiko tässä sinun uusi kotisi. 😉

Ihania kevätpäiviä sinne ruudun toiselle puolen,

-Elina